maanantai 7. huhtikuuta 2014

Ice Skating + pikakuulumisia

Mentii eilen Royn, Shenian ja Brycen kans Altoonan yhtee jäähallii luistelee. Ekaks käytii syömäs ja jälkikäteen mentii Sweet Frogii ah rakkautta! Oli hauska ilta vaikka aika myöhäseks meniki haha hups. Tässä muutamat kuvat!


IMG_4991 IMG_4970 IMG_4984 IMG_4968

Tää viikonloppu oli muuten tosi rento, en tehny oikeestaan mitään haha. Päätin jotain pientä tulla tänne kirjottelemaan koska en tiiä koska seuraavan kerran sit on aikaa. Yleisurheilu vie kyllä aika lailla kaiken vapaa ajan ku treeneihin lähetään joka päivä heti koulun jälkee ja kotona oon yleensä 6.30-7 aikoihin. Joka tiistai ja torstai on meet eli "kisa"päivä joissa on kyl aina aivan sairaan hauskaa. Mut ne päivät menee vielä myöhemmäks mutta ei se mitää! Mul on taas ollu jalkaongelmia joten on vähän treenaus sekä tulokset kärsiny. Korkeushypyssä jos saan 5cm lisää korkeutta hyppyyn niin suuntana ois districts! Coach on aika luottavaisin mielin mutta ite en niinkään. Oon kyl nauttinu ihan tautina täst yleisurheilukaudesta, treeneissä ja treenimatkoilla on aina sairaan hauskaa ja kuntoki kasvaa siinä ohella.

Ens lauantaina ois suunta sirkukseen jos vaan coach antaa luvan jäädä pois yhestä meetistä. Paree olis koska mun kaveri jo hankki liput. Eli ohjelmaa riittää ja hauskanpitoa riittää ja perheessä menee edelleen mahtavasti, koulustakin oon alkanu tykkäämään enemmän ja ilmatki paranee päivä päivältä. Kaikki on aivan loistavasti täällä. Loppuaika tulee menee ihan liian nopeesti, Maaliskuu meni ohi etten edes huomannu ja mihin katos huhtikuun eka viikko?!? Ihan hullua.

Pieni päivitys vain kuulumisista. Toivottavasti teilläkin menee hyvin. Palataan taas ens kerralla, hyvää alkavaa viikkoa!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti