sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Ajatuksia kotiinpaluusta Annikan blogin kautta

Pitkään aikaan en oo muiden vaihtareiden blogeja lukenu koska ei siihenkään ole aikaa. Nyt kuitenkin menin ihanan Annikan blogiin pitkästä aikaa ja oikein kateeks käy miten hyvin joku osaa kirjottaa ajatuksistaan ja tuntemuksistaan, ja vielä suomeksi!

Niin hyvin osaan samaistua siihen tekstiin että päätin vaan linkittää hänen postauksensa omaan blogiini. (Kiitos ja anteeks Annika!)
Suosittelen mennä lukemaan, saatte samalla käsityksen mun peloista ja ajatuksista kotiinpaluuseen liittyen.

http://annikaintheusa.blogspot.com/2014/05/im-coming-home-tell-world-im-coming-home.html

Kurkatkaahan sinne!

6 kommenttia:

 1. En ymmärrä miks kaikki kehuu tuon Annikan kirjoituksia :D ei nyt ihan parhaimmasta päästä ole kuitenkaan.

  Mutta kaikki järjestyy ja menee omalla painollaan! Tsemppiä :)

  VastaaPoista
 2. Voi veera, ei tietenkään mua haittaa, että linkkasit kirjotukseni blogiisi! Kivaltahan se vaan tuntuu :) tsemppiä kotiinpaluuseen!!

  VastaaPoista
 3. Kateelliset jauhaa ^^^ on se kumma kun mitään ei saa enää kehua. Kyllä on annikalla hyvät kirjoitustaidot ja ei taida edes sitä itse edes tajuta kunnolla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina sama virsi. On se kumma kun mistään ei saa enää mielipidettään ilmaista.

   Poista
 4. kiitos vinkistä ja linkistä, herätti paljon ajatuksia... yritä vaan jaksaa uskoa ja luottaa, että tämäkin menee hyvin, ihan niinkuin vuosi sitten jaksoit uskoa ja luottaa, että eläminen ja oleminen siellä menee ihan hyvin <3 tunteet kuuluu elämään ja mitä enemmän saa kokea elämässään erilaisia asioita, sen enemmän saa tuntea - sekä onnellisia että itkunpuuskia aiheuttavia tunteita... älä peittele niitä tunteita sen enempää siellä kuin kotiin palattuasikaan vaan kohtaa ne rohkeasti ja anna sun perheen siellä ja sitten meidän täällä olla sulle tukena, kun sitä tarvitset...olet kuitenkin varmuudella kaikista muutoksista huolimatta edelleen oma aito ihana itsesi niin hymyilevänä kun myös itkuisena <3 rakkaudella,
  -ä-

  VastaaPoista