sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Paperit valmiit ja syksy tullu!

Okei, edellinen postaus on kuukauden takaa.. Anteeks siitä mut mul on hyvä syy siihen etten oo kirjottanu mitään (edes oleellisista asioista!!!) nimittäin meiän kone oli rikki mut nyt saatii uus ! :-)

Eli lähetin AFS:n hakupaperit 19.9. menemään etanapostissa. Siinä oli nää koulutiedot, lääkärijutut, jotain suostumuslomakkeita ja äidin kirje ja en edes muista kaikkee :D Ja 20.9. pistin sit sen sähkösen hakemuksen missä oli sit ne muut osiot. Mun kirje, kuvat, muita lomakkeita... Seriously, mä en muista enää :D Mut joka tapauksessa suoritettii se eka vaihe paperisodasta kunnialla! (Tai no... Oishan ne voinu pistää jo vaikka kaks kuukautta aikasemmin.) Mut anyways sieltä sit vastattii että mitään tietoja ei puutu ja paperit on OKAYYYY! :---)

Ja nyt en tiiä what happens next? Kai on sit vaa joku ~liian pitkä~ odotus eka et tulee vähän ajankohtasemmaks muut jutut esim rokotukset ja passin uusiminen ja viisumi ja vielä rutkasti lisää papereita!

Muuten tän kuluneen kuukauden aikana oon kerenny vierailemaa Turussa, tehny koulujuttui ja ollu lastenvahtina, kavereiden kanssa ja aika normaalia elämää, ja alotin käymää sulkapallos ja tavotteena on viel alottaa zumba ja sali !

Mut nyt ettei ihan paljaaks jää tää postaus ni täs on parit kuvat muun muas eiliselt ku oltii mun kaverin Ellan kans kuvailemas :) Vaikka kaipaanki jo kesää ja odotan innolla seuraavaa (koska silloin myös lähtö on lähempänä wuhuu!!) ni täytyy myöntää et syksy  on kaunista aikaa, paitsi no sillon kun kaikki on harmaata eikä tapahu mitää muuta ku sataa vettä... Hehe ja tos on viel mun uus kännykkäki ku vanha oli jo ihan museotavaraa, ja toi käy kans jenkeis ja tää kone on sit kans se joka lähtee mun mukana Amerikkaan! :)
Mut nyt taas heipsutihei, postailen taas kun tulee jotain uutta :)

IMG_4010 IMG_3916 IMG_3840 IMG_3785 IMG_3828 IMG_3946 IMG_3966

5 kommenttia:

 1. hei mä oon miettiny tota puhelinjuttuu ku pitäis ostaa uus ja mua himottais iphone.. :D mut siis mist sen tietää et puhelin käy sit kans jenkeis? ku onks niil sim-kortit tällee ku meil? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa no siis mun mielest siin ei oo muuta ku et sen pitää olla 3G ? en mä noista ymmärrä mut ainaki se pitää olla (siis toi 3g) ja kyl mä uskon et iphonne käy siel! :D ja se tyyppi jolt mä ostin sano et toi käy jenkeis :D tiiä noista sitte.. ja niistä simkorteista en tiiä :D

   Poista
  2. joo no se ois hyvä et jos toimis! meinaa ah haluisin iphonen mut sit ois kamalaa jättää se tän vuodeks! ku mä oon ymmärtäny et jenkeis ei ois ollenkaa simkorttei et se ois siel puhelimen sisäl kiinteest sillee jännäst :-D

   Poista
  3. no nyt en kyllä sit tiiä yhtää! mut mitä mä oon muiden vaihtareiden blogeja lukenu ni kyl ne saa vanhat puhelimet toimimaa jenkeis. ja iphoneehan on ympäri maailmaa et eiköhän se oo samallaine missäki :D en tiiä mut luulis ;) !

   Poista
  4. joo no toivotaa et toimis :D

   Poista