sunnuntai 21. lokakuuta 2012

SLEP-testi!

Tuun vaan pikasesti kertomaan että AFS:ltä siis tuli nyt kutsu tohon SLEP-testiin. Se siis vaaditaan kaikilta USA:han meneviltä vaihtareilta :)

"Järjestämme kaikille Pääkaupunkiseudulta ja sen ympäristöstä  USA:han meneville vaihto-oppilaillamme SLEP-testin torstaina 15.11.2012 klo 17.00  Helsingissä."

Ketään joka ois tulossa tohon samaan? :) Mut se on varmaa tosi kiva koska siel varmaa tapaa sit muita vaihtareita! Ja kaikki on aina sanonu et toi SLEP-testi on tosi helppo eikä tarvi stressata yhtää ni en sitte stressaakkaa :D
Mut huhhuijjaa mullaki alko loma! Koko viikko on täynnä suunnitelmia mut tärkein varmaa on kolmen päivän Tukholman reissu :) Eilen oltiin juhlimassa mun serkun luona ku se tuli viikoks Suomeen Hollannista ja sit meen muuten moikkaamaan kavereita joka paikkaan sellasia joita muuten harvoin nään! 
Mut hyvää lomaa kaikille kenellä se nyt on ja hyvät koulunjatkot teille joilla se on jo ohi! ;)

Ja ainii pitäähän mun nyt tännekki kertoa, mutta kun siis amiksessa opiskelen ja meil on niit työssäoppimisjaksoi ni mul on ens kevään kaks jaksoo peräkkäi työssäoppimista ja oon ne jaksot Naanatalissa, Turun saaristossa siinä matkailuyritys Herrankukkarossa! Hehee eli asun koko kevään siellä :-)


Snapshot_20121021_1 IMG_4232 IMG_4270 IMG_4057

4 kommenttia:

 1. En oo saanu kutsuu sinne testiin. Aika jänää. Johtuu varmaa siit etten asu pääkaupunkiseudulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :o no mut mä luulen et ne ei oo samoina päivinä eri alueil et sulle tulee sit ku se on vähän lähempänä sitä ajankohtaa :)

   Poista
 2. Mooi!:) Kiva blogi oli pakko liittyy:D:D:D

  Mutt joo mun blogi jos yhtää jaksat mennä kurkkamaan?:) www.timetolivein.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ! :--) Käyn kurkkaamassa sunki blogin :)

   Poista