perjantai 16. marraskuuta 2012

You can be a master Don't wait for luck

Heii taas pitkästä aikaa! :-)

Niinku oon jo täällä maininnu että tää postaustahti ei nyt mitenkää hirveen tiuhaa oo kun paljon mitään ei vielä tapahdu vaihtoasioiden suhteen. Ajattelin nyt kuitenki tulla vähän kirjottelemaan muunmuassa eilen olleesta SLEP-testistä! Eli eilinen päivä oli aika tosi pitkä... Seiskalta kun aina kotoota lähden junalle ja koulu kesti kolmeen. Lahdesta suoraan junalla Helsinkiin missä tää testi alko viideltä siinä yliopistolla. Aina olin kuullu että ei se vaikea oo enkä siis etukätee tehny yhtään mitään sen eteen :D Esseen aiheetki oli annettu valmiiks ja eipä siinä. Se kyl oli oikeesti aika helppo. Kuullun ymmärtäminen oli tosi helppo, luetun ymmärtämises oli jotai vaikeuksii lähinnä joidenki sanojen takia joita en ollu ennen kuullukkaan. Ja aiheetkaa ei ollu ehkä ihan helpoimmasta päästä mm. romantiikan ajasta, osteoporoosista, ilmastonmuutoksesta..... :D Ja essee ny oli pelkkä essee minkä sutasin pikasesti ja jotai shaibaa sinne vaa selitin. Mut yhteensä tossa testissä mulla meni joku reilu 2h tai jotain? En muista :) Ysiltä olin kotona. Mutta siis kenellä se vielä on edessä ni ei tosiaan tarvii stressata!

Mitäs muuta.. Yllättävän nopeesti menny tää syksy. Niin outoo ajatella että parin viikon päästä osa meiän ryhmästä lähtee ekaa toppii ja ku ne on sit nelosjakson koululla ni me muut ollaa sit topis ja vitosjakson kaikki on topis eli tiivistettynä niiden kanssa, jotka nyt lähtee nyt kolmosjaksolla, en tuu enää ikinä olemaa samassa ryhmässä... :( Nyt oon muutenki vast alkanu tajuumaa ku meiän ryhmä on lähentyny tosi paljo ja oon saanu sielt hyvii kavereita, että mulla on enää helmikuuhun aikaa niiden kanssa jolloin en nää puoleetoista vuoteen! Ja sit ku tuun takas ni oon vuoden jäljessä ja meen taas uuteen tuntemattomaan ryhmään. Mut ei se mua sinänsä haittaa, tutustuu aina enemmän ihmisiin ku eka tää ryhmä, sit vaihtovuos ja sit uus ryhmä ku palaan :)

Oon taas ollu niin fiiliksis koko vaihdosta! Puhun siit varmaa joka päivä tai mainitsen jossain asiassa :D En tiiä miten pysyn pöksyissäni ens elo-syyskuuhun saakka! Pitäis kai niitä rokotteita alkaa hankkimaan pikkuhiljaa.. Yäk, piikkejä :< Muuten, se on ärsyttävää ku mä hehkutan että jeee ku lähen jenkkeihin, sit kysytää et minne sinne ja aina joudun vaa sanomaa että ei hajuakaan :D No, kyllä sekin tieto sieltä joskus tulee :)

Isken tähän muutaman kuvan ku oltii tänää tyttöjen kanssa leffassa ja syömässä. Käytii kattoo se Twilight Breaking Dawn part II. Ja sit raxii <3 ja sitä leffaa ennen käytii Arnoldsissa :D
IMG_4809 IMG_4816 IMG_4833 2012-11-16 Leffa-raxi-ilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti