tiistai 9. huhtikuuta 2013

EAST COAST IS CALLING ME!

Heipähei! Eli kun toi edellinen vähän hektinen pläjäys kertoi jo kaiken oleellisen, eli että sijotusalue tuli (!) niin mennäämpä sitten vähän ajatuksiin tästä kaikesta!

Mä lähin siis keskiviikkona äkkilähöllä Ylläkselle, se oli ihan extempore reissu kun kuulin samaisena päivänä että mun työharjottelupaikassa ei nyt ois töitä että lomaa voi jatkaa pidempääkin. Ja keskiviikkoiltana olinkin jo siellä kun nuo lentokoneet on niin nopsia. Kaikki päivät vietin rinteessä mutta siinä sivussa aina kerkesin vähän sähköpostiakin vilkuilemaan ja oi että kun järjestöltä näytti olevan uusi viesti niin meinasin räjähtää. Olin gondolihississä ja 7 vierasta ihmistä ympärillä ni enhän mä viittiny ääntäkään päästää vaan luin rauhallisesti viestin sisällön. Seriously...: "Sijoitusalueesi. Sinä lennät New Yorkiin." Sitku siinä luki ne muut kaupungit (Chicago, Seattle, Los Angeles ja Houston) mihin afs vaihtarit lentää ni pessimistinä oikeesti mun eka ajatus oli "miks just New Yorkiin, oisin valinnu sen ite viimesenä noista kaupungeista!" :-D Sit katoin ne listat läpi et mitkä osavaltiot kuuluu tähän alueeseen ja ku olin saanu koko hommaa vähän sulateltua mielessäni ni olin niin innoissani! Soitin ensimmäiseks mun kummitädille, jonka luona mä siellä Lapissa olin ja hihkuin sille tätä. :)

Nyt en tosissaan enää ajattele että "Miks just toi alue" vaan nyt oon niin riemuissani! Edelleen siinä on 22 mahollista osavaltiota, ja siitäkään ei vielä tietoa että tulenko vuoden viettämään etelässä vai pohjosessa. Mut silti, JEEE ! hihi. Sitä paisti, nykyään kun joku kysyy "mihin päin jenkkejä sä meet" ni enää ei tarvii vastata ettei mitään hajua vaan on jo vähän suuntaa antava tieto :)

Tähän karttaan piirsin hienosti ton vihreen viivan joka rajaa sen mun alueen. Check it out, sweetieS!

EASTCOAST!!!

Ps. taas tuli muutoksia noihin orientaatiojuttuihin :D sählä mikä sählä, mut lopputulos on nyt se et meen molemmat orientaatiot noihin mun "omiin", eli sen lyhyemmän tiedotustilaisuuden 23.4 meen Helsinkiin, ja sen viikonloppuleirin 4.-5.5 meen Porvooseen. CAN'T WAIT!!!

Pps. what_the_fuck neljä, neljä!!! kuukautta lähtöööön! :-)

Tässä vähän kuvia kun pidettii kavereiden kaa Meksiko-ilta (eli wau, tortilloja väännettii) ja sit Lapista! :)


2013-04-01 Löllöö 2013-04-01 Löllöö1 IMG_8778 IMG_8785 IMG_8824 IMG_8850

12 kommenttia:

 1. Tuo sun sijoitusalue näyttää tosi kivalta ja vielähän sä voit jännittää, jos pääset etelään tai pohjosempaan :) Tosi kivaa teillä AFS'n vaihtareilla kun saatte tietää edes mihin päin, mun pitää vaan odottaa just sitä perhettä ja kaikkee haha, ku meen expon kautta (en tosin valita mun järjestöä, ois vaan kiva tietää minne päin) :D

  http://milla-usa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin mustaki! meen kyllä mielelläni ihan mihin vaan noista osavaltioista mut jännitys pysyy yllä :D se on kyl kiva et sai edes vähän osviittaa mihin sitä on suuntaamassa, toivottavasti saadaan molemmat tarkemmat tiedot pian :)

   Poista
 2. Aika jees toi new york. Ite en lähe koko vuodeks enkä tosin minkään järjestönkään kautta mutta kesäks meen aurairiks usaan kans :D
  Just ihana blogi sulla ja ihana nähä kui täynnä intoo oot!
  + oot kaunis <3

  http://minnaa97.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikö ookki! :) oi au pairikskin ois mahtava lähtee, tiiätkö jo että mihin päin usaa meet? :)
   Kiitos paljon, ihana saada noin virkistävää kommenttia :') !

   Poista
 3. Ihanaa, onnea! :) Täälläkin vielä odotus jatkuu... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Hyvää pitää odottaa, niinkse menee.. Toivottavasti säkin saat pian edes vähän tarkempaa tietoa:)

   Poista
 4. hahah mä muistan kun olin niin innoissani siitä kun enään oli 3 kuukautta jäljellä mun vaihtoon lähetmistä. Ja nyt on enään 2 kuukautta jäljellä tätä vuotta. Pelottaa hirveästi palata takaisin suomeen. Vaikka meetkin täysin erillaiseen paikkaan kuin mä lähdin. Niin uskon, että sulle tulee olemaan aivan mahtava vuosi! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojooo ja vähänkö kauheeta ku se vuosi kuitenki menee sit hirveen nopeesti! mut vietä sä vielä ihanaa aikaa tää loppuaika siellä! :) mä toivon kans et mulle tulee mahtava vuos :)

   Poista
 5. Oi kun ihanaa, paljon Onnea! :D Löysin just muuten tän blogin ja vaikuttaa tosi mukavalta! Ite en tiiä vielä yhtään minne päin jenkkejä lähden kun perhetiedot ei oo tullu..:/ Pitäs vaan jaksaa ootella!
  http://myundiscoveredworlds.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! ei mullakaa vielä perhetietoja valitettavasti oo tullu, ja tääkin alue on semmonen ehkä noin 90% varma :D mutta odottelu jatkuu molemmilla, toivottavasti saahaan pian tarkemmat tiedot! :)
   kävin kans kurkkaamassa sun blogin ja jäin seurailemaan :)

   Poista
 6. Uu jännitän sun puolest!! oon ny itte pennsylvanian osavaltios!

  http://destination-the-us.blogspot.com/
  http://pohjoiskarjalaan.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Pennsylvania ois tosi mielenkiintonen ja onhan mahdollisuus että sinne pääsisin! Käyn kurkkaamassa sun blogit :)

   Poista