sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

AFS-meeting + 100 days left!

Hola 

23.4. oli ensimmäinen kauan odotettu AFS-tapaaminen! Menin sinne suoraan Lahdesta ja vaikka se oli suunnattu sekä vaihto-oppilaille että vanhemmille niin oma äitinihän tietenki lomaili Kroatiassa paraikaa... :-D Se oli siis semmonen kolmen tunnin mittanen infotilaisuus Helsingissä. Mähän en osaa yhtään liikkua Helsingissä ja olin aluks iha kuset housussa etten löydä sitä paikkaa tai meen myöhässä tai oon ainut yksinäinen ja plääplää. Lopulta paikka löyty liianki helposti, olin 20 min etuajassa ja löysin toverikseni Maijan! Eli kaikki hyvin :)

Tää oli semmoi aika rento tilaisuus missä oli AFS:n ihmisiä kertoilemassa kaikesta vaihto-oppiluuteen liittyvästä: kulttuurieroista, käytännönasioista (vakuutukset, säännöt yms.) ja voi apua en enää edes muista. Sitte oli vaihtarin äiti kertomassa vanhemman näkökulmaa sekä yks entinen vaihtari kertomassa omasta kokemuksestaan! Kolme tuntia meni hirmu nopeesti ja meinas vähän aika loppua keskenki. Mut tosi hyvä maku jäi tästä ja oon edelleen tyytyväinen et oon AFS:läinen!:)

Nyt en malta odottaa Toukokuun neljättä päivää jolloin alkaa AFS-leiri!!! Eli 4.5-5.5, Porvoo, anyone?
En myöskään malta odottaa kesälomaa! Kuukaus enää!
En myöskään malta odottaa perhetietoja! Ääks mul on kauhee stressi ku tuntuu et kaikki ympäriltä saa perhetiedot ja itte varmaa jään tänne Suomen rajalle itkemään sitte Elokuussa kun ei kukaan oo kelpuuttanut mua :'(
Enkä myöskään malta odottaa itse lähtöä!!! Jos nyt oletetaan kuitenki että ne perhetiedot tulee... :-D Ja siis jos Emilian päässälaskutaitoihin on luottamista niin 100 päivää jälellä!!!

Good feeling, vapaa päivä. Oon nyt uurastanu täällä iha ylipaljo töitä, tänää on eka vapaapäivä kolmeen viikkoon jesus christ.. Eilisilta oli kans vapaa ja päästiin Emilian kans savusaunaan ja paljuun tohon meren rantaan. Siellä vietettiinki sitte kolme tuntia! 2. tai 3. päivä lähen kotii ja 7. päivä tuun takasin tänne. Noiden päivien väliin mahtuu vähä hölläilyy, sitte se leiri, rokotuksien ottamista sekä keuhkoröntgen ja vielä viimenen semmoi kilpailuvalmennus.

En ymmärrä itteeni mut aina ku alan kirjottaa ni tätä tekstii sit vaa tulee ja tulee mut nyt on pakko pysäyttää :D Loppusilaukseks laitan vielä kuvia viimeajoilta sekä ton yhen videon joka niin kuvaa mua ja voin kuvitella et mä oon just tossa tilanteessa sitte ku lähtö lähenee... :-D IMG_8992 IMG_9013 IMG_9082 IMG_9247 IMG_9271
Emilia The Tree Hugger
IMG_9285
Ollaa jotai viidakon tähtösii xd
IMG_9348

Näist kuvista päätellen must saa varmaa aika eräjormakuvan mut älkää antako sen häiritä :p

:------D

Hyvää kevättä kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Siis mones päivä sulla olikaan lähtö? :) mul on 7.8 ja sinne on 101 päivää apua :D
  Ja kyllä ne sunkin tiedot tulee! Pitää vaan olla kärsivällinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mullaki pitäis olla 7.8 ja aijaa haha vähän väärin laskettu sit mut sinne päin kuitenki! :-D nojooo toivottavasti tulee, oon niin kateellinen sulle ja kaikille muillekki joilla on jo! :)

   Poista
  2. Aatteles jos päädyttäis samalle lennolle vaikka meil onki eri järjestöt :o meille sanottii et lento tulee sijottuu 7.55-9.05 välille ja siis lennetää Lontoon Heat thrown (en oo yhtää varma miten toi kirjotetaa:DD) kautta Nykii!

   Kärsivällisyyttä vaa Veera ! ;) joo tiiän toi on ehkä ärsyttävint mitä voi sijotustietoi oottavalle vaihtarille sanoo mut sanoinpa nyt kuiteki :D aattele ku sit ku ne tiedot tulee ni pääsetki jonnee Los Angelesii tai Miamii ;)

   Poista
  3. Oi ois niin sairaan siistii! En kyl tiedä vielä mitään varmasti enkä tarkemmin, jos perhetiedot saa ajoissa ni sit lentäsin 7.-9.8. eli toitotan tota seittemättä päivää tietenki :-D Ja ku mäki lennän Nykii ni on aina mahollisuus et oltaski samal lennol so cool!!

   Ja joo haha ei oo mun vahvuuksia toi kärsivällisyys tämmösissä asioissa.. :D Kuhan tulee ja pääsen johonki, mut todennäkösesti sinne itäpuolelle kuitenki :)

   Poista
 2. Mäkiin haluan mun tiedot, joten tiedän tunteen, ku ne ei vielä oo tullu :(
  Ihania kuvia ja toi filmi oli niin hauska, hahahah :D

  http://milla-usa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äää odottelu on niin kamalaa ja ku ei yhtää tiiä et mihin menee :( haha kiitti! :-)

   Poista