tiistai 4. kesäkuuta 2013

MASENNUSKOHTAUS

Oikeesti!! :--D Mua niin masentaa etten saa niitä perhetietoja KOSKAAN! Koko ajan lukee blogeista ja facebookista ja joka paikasta kuinka kaikki saa sijotustiedot ja pääsee mitä ihanimpiin perheisiin ja paikkoihin ja täällä mä ihmettelen yksikseni että missähän mä olen reilu kahden kuukauden päästä...

Sitte se, että kuulemma tietojen saamisessa saattaa mennä vaikka kakskin kuukautta, eli mut on ihan hyvin voitu valita mutta mä en vaan tiedä enkä saa tietääkään vielä pitkään aikaan? (Tai sit mua ei vaan yksinkertaisesti kukaan kelpuuta...) Tai se, että jenkkikoulut menee kesälomalle (ihan kohta argh...) ja sen aikana en ainakaan saa kuulla niitä tietoja!

Ja koko ajan kaikki kyselee "mihin sä meet? minkälainen sun perhe on?" well excuse me i have no idea... "miten sä et muka voi tietää? :o " niimpä. Tuttu tunne kenties, rakkaat kohtalotoverini?

Perjantaina on viisumihaastattalu, ii alkaa jo vähän pelottaa se :D Oon tässä nyt täytelly tota viisumihakemusta ja kun pääsin turvallisuusosion kohalle ni meinasin saada itkuporkuraivarin niiden loputtomien "oletko terroristi? kidutatko ihmisiä? oletko osallistunut joukkomurhaan?" -kysymyksien kohdalla... Well, dear usa, of course i'm terrorist! Ihan oikeesti dafug.

Mitä hyvää tässä päivässä? = AINO suklainen mokkaunelma kermajäätelö. Ei lisättävää.
Kärsivällisesti  odottelen perhetietoja ja samalla nautin kesästä kiduttaen itteäni puutarhatöissä. Suunnitelmia ois vaikka ja mitä ja mahollisimman paljo haluan niitä totuttaakin! :)

Ps. ei mua nyt oikeesti masenna masenna, vähän vaa ottaa päähä. Heh

32 kommenttia:

 1. Voi ei, tyhmää kun et oo saanut vielä sijoitustietoja :( En nyt tiiä lohduttaako (vai vituttaako:DD) tää sua yhtään mut yrität vaa olla miettimättä koko asiaa (tiiän, se on vaikeeta!!) ja nautit kesästä :) Sijoitus löytyy sulle AIVAN varmasti! Toivottavasti pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ehkä molempia ;) On onneks niin paljo muutaki ajateltavaa että ei se sentää koko ajan mielessä pyöri muttamutta, sillä asenteella eteenpäin että ennemmin tai myöhemmin perheen saan! :)

   Poista
 2. Joo täällä yks jolta saat vertaistukea xD ei oo nimittäin tullu niitä perhetietoja miullekaan vieläkään :/ Oon vaan päättäny unohtaa koko asian ja uskoo et kyl ne sieltä joku kaunis päivä ilmaantuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! :D Toivotaan että molemmat saatais pian tietää! :) Välillä se vaan iskee tajuntaan ku joku kysyy että mihin meet ja ei tiedä ni sitä ärsytyksen määrää ei voi sanoin kuvailla xd

   Poista
 3. Joo mul on ihan sama tilanne, oon ihan hermoraunio ku en vaan enää jaksa oottaa!! Tulis niin paljon jotenki turvallisempi ja varmempi olo koko asiasta, ku tietäis ees vähän mihin suuntaa on menossa.. Mut toivo elää et tulis tiedot ees kesäkuun aikana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii-i! :-D mut kyllä me pian saadaan tietää, eihän tässä oo enää ku pari kuukautta lähtöönkään! :)

   Poista
 4. Eipä oo mullekkaan tiedot viel tullu;( Mut oon jo päättäny etten jaksa stressata niistä kyl ne tulee aikanaan. Sit osaan ainakin iloita, kun sitä on niin paljon odotettu! Ja niinhän sitä sanotaan, että hyvää kannattaa odottaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii meitä :( Eikähän sitä pitäiskää stressaa, ja totta puhut! Hyvää pitää odottaa ;) !

   Poista
 5. Mulla on niiin samat fiilikset perhetietoja kohtaan! Ei jaksais enää odottaa että millon ne oikeen tulee, niin ärsyttävää aina vastata kaikille että joo en tiiä vieläkään minne oon ees menossa :-D Ei oo ees niin todellisen tuntusta, että on jonnekkin lähössä kun ei tiiä minne menee :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo just toi ku ei se jotenki tunnu silleen konkreettiselta ku ei tiiä mihin menee ja kenen luo :D Mutta kyllä ne perhetiedot meille vielä tulee! :)

   Poista
 6. Meillä oli siinä toukokuun lopulla valmennustilaisuus ja upinkin kautta lähteviltä kuulemma yli 50% puuttu vielä perhetiedot, jos yhtään lohduttais :)

  Tsemppiä, kyllä ne sieltä tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllähän sen tietää että paljon muitakin on vielä ilman perhettä muttamutta, silti ärsyttää ettei vielä ittellä oo :D mut tosiaan, kyllä ne tulee! :)

   Poista
 7. Voi että voin niin samaistua...!!! sairaan jännittävää ja ärsyttävää tää loputon odottaminen, ku ne voi tulla periaatteessa millon vaan mut tuntuu silti ettei ne tuu ikinä:D.. pläääh toivotaan että kohta saadaan molemmat ne kauan odotetut perheet !!:)

  VastaaPoista
 8. itekkään en oo saanu perhetietoja tai lähtöpäivää... ja ku ite meen exploriuksen kautta ja siin on se soft landing camp, nii oon kuullu et joskus tyypit ei oo saanu perhetietoja ees sillo ku istu koneessa matkalla Nykiin :O ite toivon et saan ne tiedot nopeesti koska kyl se ois kiva tutustuu vähä siihe perheeseen ja vanhemmillekkin kivempi et saa vähä tietoo siitä perheestä et missä niitten lapsi aikoo vuoden asua :D ja ku on kuullu niitä tarinoita että on soitettu järjestöltä et sun lähtö ois huomenna... miten tollaseen osaa yhtään valmistautuu vaikka oliski sen koko kesän silti tienny et lähtö tulee joku päivä?!? :D mut pitää vaan olla kärsivällinen ja odottaa. kyl ne tiedot joku päivä tulee :)

  VastaaPoista
 9. Mie olen nyt just vaihossa Exploriuksen kanssa Jenkeissa ja mie sain isantaperhetiedot elokuussa ja lahdin matkaan 3 paivaa myohemmin. Ja sit soft lading campin vikana iltana just ennen lentamista Nevadaan kuulin et perhe ja koulu ja kaikki meni uusiksi. Siinahan sit tulin tanne uuteen kotiin tietamatta MISTAAN MITAAN ja tietamatta yhtaan etta millasta porukkaa mie lentokentalta etsisin. Mutta arvaas mita, se oli niin sen arvosta! Mie asun Las Vegasissa talossa taynna nuoria ihmisia (mun hostit on sisaruksia ja kaikki on their 20's) ja tullaan toimeen niiiiin loistavasti <3 Etta niin paljon ku mua vituttikin kun kaikki hoki etta hyvaa kannattaa odottaa niin kylla selvis etta totta se on. Be patient :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, ollu varmaa ihan hirvee tilanne! :o oon tosi ilonen sun puolesta että lopputulos oli noin mahtava sitten :) jos et vielä oo kotiin palannu niin toivotan oikeen hyvää loppuaikaa sulle siellä vielä! :-)

   Poista
  2. No siina oot kylla oikeessa etta se odotus oli niin maailman hermojaraastavinta mutta ei se lopuenlopuks ollut ollenkaan kamalaa tulla tanne tietamatta mitaan mistaan. Olin ihan innoissani ja tunsin olevani valmis, ei pelottanut yhtaan lentaa yksin NY:sta tanne Vegasiin tietamatta etta mika taalla odottais. Okei, mie saatan kuulostaa nyt kylla ihan itsetuhoiselta hullulta mut ihan oikeesti! Kylla ne tiedot sielta tulee ja siita tulee ihan varmasti mahtavaa! MIeti nain etta mita kauemmin ne ettii niin sita taydellisempi perhe/paikka siella odottaa :D

   Kiitos kiitos :) En ole viela palannut, enaa (jarkyttavaa!!) alle 10 paivaa jalella ja mie oon ihan kauhuissani!! En mie halua enaa takasin Suomeen! :D

   Miekin oon pitanyt blogia mun vuodesta, vilkase jos kiinnostaa! :)

   http://wildcarnivalride-siru.blogspot.com

   Tsemppia!

   Poista
  3. Aivan huippua kyllä että sulla sit loppujen lopuks meni kaikki noin hienosti alkuvaikeuksista huolimatta :)
   Kiitos paljon kommentista ja kannustuksesta! :) Käynkin heti kattomassa sun blogin :-)

   Poista
 10. Oon exploriuksen kautta Amerikassa ja mä sain sijoitustiedot elokuun lopussa, ja mun isäntäperhe on ihan mahtava! Hyvää kannattaa odottaa, vaikka siihen tarvitseekin kärsivällisyyttä :) samanlaisia tunteita mullakin vuosi sitten oli! Tsemppiä ja kärsivällisyyttä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkin lukenu sun blogia jo alusta saakka ja ollu niin onnellinen sun puolesta miten hyvin sulla on kaikki mennyt! :)
   Kiitos, sitä tarvitaan! :)

   Poista
 11. Oot sulone :) kyllä ne tulee viel! Ps meijän pitää jutella

  VastaaPoista
 12. Mulla o samat fiilikset! Varsinki ku kaikki kyselee koko aja et 'mihi päi jenkkei meet' jne ja ku ei todellakaan tiedä! :D

  VastaaPoista
 13. Mulla ei oo ihan sama tilanne mut melkeen. Oon saanu tietää mun ekan perheen ja kaupumgin mihin meen mut lähtöpäivä ja Rotaryklubitiedot ei vaan tuu! Mä oon kans iha turhautunu ku kokoajan käy postilaatikolla ja sähköpostissa jos vaikka olis tullu jotain tietoo mutta ei..ku ilman noita ns virallisia tietoja en pysty hommaamaan viisumia, lentolippua, vakuutusta enkä rotaryn vaatimia muita juttuja ja lähtöönhän on tosiaan se 2kk :D Se piti vielä sanoo et sulla on tosi kiva tää vaihtariblogi ja toivottavasti tulis tiedot sullekkin pian! :)

  VastaaPoista
 14. Kyl sä ne pian saat tietää! :) ja ne tulee just sillä hetkellä ku vähiten odottaa!

  VastaaPoista
 15. Iso kiitos kaikille teille ihanille kommenteista! Te, jotka vielä kärvistelette mun kanssa samassa tilanteessa niin toivotan teille tsemppiä ja että saatais isäntäperhetiedot mahdollisimman pian! Ja te jotka ootte jo tiedot saanu ni oon hirmu ilonen teiän puolesta! :))

  VastaaPoista
 16. Hahaha ihana postaus, mulla ihan samat fiilikset, tuolta voit lukee -.- www.peppi-az.blogspot.com

  VastaaPoista
 17. jeps samalta tuntuu, ihan kun kaikki ympärillä sais niitä omia tietojaan jatkuvasti mut itte oottaa vaan toimettomana :D

  VastaaPoista
 18. Minäkin täälä vielä ilman perhettä! :D Ja mulla kans viime päivinä kyselty useesti et minne.. Sit oon aina vaan äkkiä sanonu et ei mitää tietoo mistää ettei oo tarttenu jäädä sitä analysoimaa sen enempää (: Pysyy ees jotenki järjissää ko miettii muita asioita :D

  VastaaPoista
 19. Mäki oottelen vielä niitä perhetietoja ja toivon etten oo yks niistä joka saa ne vast lähtöö edeltävän päivänä :D

  VastaaPoista
 20. Peppi, Natalia, Sanna: teidän kaikkien blogit löytyykin mun luettujen listalta :) Toivotaan että me kaikki saatais perhetiedot pian!!

  Noora: Tosiaan, toivotaan niin. Ois ihan hirvee tilanne että yhtenä aamuna saa puhelun ja seuraavana aamuna ollaanki jo lentokentällä.. Se ois ihan kamalaa :D Sainkin sun blogista uutta luettavaakin!

  Kiitos kommenteista :)

  VastaaPoista
 21. Toivon, et saat kuulla perheestäs mahdollisimman pian! Itse oon lähdössä Nebraskaan Jenkkien maaperälle ens vuodeks. Kerroppa sitten, miten viisumihaastattelu meni;) Itsellä ens kuussa tiedossa ja panikoin nyt jo, hah :D

  http://dreamawayfromhome.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäki toivon! :D Kerron varmaankin seuraavassa postauksessa tarkemmin viisumista, mutta voin sanoo että ei todella tarvitse panikoida sitä! :)
   Käyn kattomassa sunkin blogin :)

   Poista