lauantai 1. kesäkuuta 2013

Höpöttelyä ja fiiliksiä

Moi taas! On ollu vähän pidempi väli taas etten  oo kirjotellu mut koska vaihtoasiaa ei pahemmin ole niin en viitsi tänne turhiakaan päivitellä :)

Tosiaan, lähtöön on enää 2kk ja 1vk ja alkaa ensimmäistä kertaa jännittää koko vaihtoon lähtö. Ei huonolla tavalla vieläkään, ei. Vähän alkaa vaan perhoset lentelemään tuolla vatsan pohjalla kun ajattelee tätä. Oon ollut koko ajan hyvillä fiiliksillä lähdöstä enkä oo kertaakaan ajatellut että tää ois ollu virhe, odotan koko ajan innolla Elokuun kahdeksatta, mutta nyt vasta on ensimmäistä kertaa iskenyt kaaliin se, että mä hyvästelen mun perheen ja ystävät vuodeksi. En nää niitä vuoteen. Se tulee olemaan karua ja raskasta, mutta mä voin vaan toivoa että tää on kuitenkin kaiken sen arvosta :)

Viime lauantaina mulla oli viiminen työvuoro Herrankukkarossa, eli tavallaan tasan viikko sitte pääsin lomalle. Maanantaina oli kuitenkin vasta arvointi eli vasta silloin pääsin kotiin ja torstaina kävin vielä koululla. Oon lukenu kaikkien muiden vaihtareiden blogista just sitä että astuu viimeistä kertaa koulun ovesta yli vuoteen ja plääplää mutta mä en pahemmin semmosta ajatellut koska en muutenkaan oo ollu neljään kuukauteen koulussa.. En oo nähny neljään kuukauteen yli puolia mun ryhmästä, vain niitä parhaimpia kavereita. Outoa.
Loma loppuu kuitenkin lyhyeen koska maanantaina alkaa työt ja niitä onki sitte viis viikkoa.

7.6. mulla on viisumihaastattelu Helsingin usa-konsulaatissa. Hakupaperit tuli postitse kotiin jo jokunen aika sitten ja hakemus pitäis tehä netissä, mutta olenhan saamaton ni en oo edes miettiny sen alottamista vielä.. Eilen kävin hakee viisumikuvat ja aivan törkeen kalliit! 40€ kaks kuvaa?!?! Sinne meni neki rahat... :D Ja muistaakseni 10.6. meen hakemaa viimisen rokotuksen eli sitte on seki puoli kondiksessa.
Perhetietoja odotellessa... :)

Hyvää lomaa kaikille! ♥ Ja mitä ihmettä, 78 lukijaa ? :o kiitos kaikille, en ikinä kuvitellut että mun blogi kiinnostais noin monia! Pitäähän mun nyt ottaa teiätkin huomioon eli jos on jotain erityistä mistä haluaisitte mun postailevan ni kertokaahan vaan niin yritän toteutella :)


IMG_9789 (2) IMG_9871 IMG_0135 (2) IMG_0159 IMG_0129

2 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja ihana toi vika! :D
  Mitä ne siel viisumihaastattelussa kysy?

  http://myundiscoveredworlds.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) kerron tännekkin tuosta viisumihaastattelusta sitten kun se on ohi :)

   Poista