torstai 31. lokakuuta 2013

Cross country

Joka päivä on niin täynnä tekemistä et en edes konetta kerkee avaamaan! Huuuh.
Nyt pitää vähän kiriä niin katsausta viimisten päivien tapahtumiin. :)
edit//: pelkkä cross country postaus. Otti niin suuren osan ja vei aikaa niin tässä nyt tekstiä ja kuvia cross countrystä:

Viime viikko oli vielä aika pitkälti cross countryn parissa. Treenejä ja yks miitti. Kaks viikkoa sitte torstaina satutin yhessä miitissä mun lonkan kun astuin huonosti jonkun juuren tai kiven päälle heti ekan mailin jälkeen. No siinä sitte ku jatkoin loppuun ni maaliin päästessä tuskankyyneleet virtas. Trainer siinä katto mun lonkkaa ja sano että se on pahassa jamassa, jotenki vinksallaan ja pahensin vaan tilannetta kun en lopettanu. No, siinä ei sitte seuraavina päivinä pahemmin pystyny harjottelemaan, treeneihin kyllä menin mutta alko aina lonkkaan sattumaan ni mun harkat meni sit lähinnä lihaskunnon ja venyttelyn parissa. Lauantaina oli sitte kauden tärkein miitti, districts. Siellä meni koko päivä, aamulla lähettiin seittemältä ja kotona olin vissiin kuuden jälkeen? Siellä oli siis kaikki meiän alueen koulut ja juoksijat ni väkee riitti ihan kiitettävästi. Tytöt jaoteltiin kolmeen eri luokkaan jossa juostiin ja pojat juoksi kahessa eri osassa. Sielläkin lonkkaan sattu koko juoksun ajan mutta en pysähtyny. En myöskään saanut kovin hyvää aikaa mutta suon sen itelleni anteeks. Paikka missä tää kisa oli, oli korkeella, ajomatka oli reilu tunnin ja koko matka melkeen pelkkää ylämäkeä. Siellä oli siis kylmä , hirvee viima ja aamulla oli halla maassa. Meiän joukkueen Bryce voitti aluemestaruuden tänäkin vuonna ja lähtee kisaamaan koko osavaltion mestaruudesta kolmatta kertaa elämässään. Se on vaan ihan törkeen hyvä en ymmärrä. Nojoo, sieltä kun päästiin viimein lähtemään ni mentiin joukkueen kanssa syömään Texas Roadhouseen! Rakkautta haha :D Siellä on pähkinänkuoria ihan joka paikassa koska se on sen paikan "juttu", eli aina kun syö pähkinöitä niin kuoret kuuluu heittää lattialle.
Sunnuntaina oli viimenen get-together. Ollaan siis koko kausi treenattu toisen koulun, centralin kanssa. Mentiin sitte kaikki juoksijat perheinemme semmoseen kiinalais-amerikkalaiseen gourmet buffetiin syömään. Siellä coach jako kaikille awardsit ja me annettiin coachille sen lahja. Oli kyllä tosi kiva ilta. Meiän tiimi on vaan niin täynnä ihania ihmisiä! Surettaa kun nyt ei sitä centralin porukkaa tuu enää oikeen nähtyä :/ Talvella kyllä sovittiin menevämme pulkkamäkeen :) Mutta nyt on cross country virallisesti ohi. Tuntuu hirveen hassulta ettei koulun jälkeen olekaan treenejä. Tykkäsin siitä kovin ja surettaa että se loppu. Oon kuitenki ihan tyytyväinen omiin suorituksiin, sain meiän joukkueen tytöistä toisiks parhaan ajan koko kaudella, en ikinä luovuttanu, ja kun yhteishenki on mitä on ni tunnelma oli kyllä aina ihan mahtava, sekä treeneissä, miiteissä että bussimatkoilla! Nyt on hyvästit jätetty cross countrylle. Hyviä muistoja sieltä vain on :) Tässä on facebookista pöllittyjä kuvia jotka on otettu kauden aikana. Ei siis aikajärjestyksessä eikä laatu ole parhaimmasta päästä mut vähän vilkasua millasta meininki on.

cross country1 cross country cross country2 Kollaasit cross country3 cross country4 Kaikille tuleville vaihtareilta tää kuuluisa neuvo: Osallistukaa johonkin klubiin tai joukkueeseen koulussa! On sitte ainakin tekemistä ja siellä tulee tutustuttua ihmisiin ja vietettyä aikaa niiden kanssa!
Nyt talvikaudelle mulla ei ole mitään ja surettaa :( Mutta keväällä liityn joko track&fieldiin (yleisurheilu) tai softballiin! En osaa päättää niiden kahen välillä, haluisin tehä vaikka molempia mut ei vissiin oo mahollista :D
Mut tässä nyt joka päivä on ollut kiireinen ja samaan malliin tulee jatkumaan niin tuun taas päivittelemään kun on aikaa :) Heippa!

6 kommenttia:

 1. mä olin ite trackissa kaikis heittolajeissa ja vaikka olinki iha surkee niin tykkäsin! ja parasta oli se et kaikki meetit kesti tosi kauan ja kerkes kahtoo muitaki lajeja heittojuttujen lisäks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo! Ja just noissa tapahtumissa tulee sit vietettyä aikaa muiden joukkuelaisten kanssa ja hauskoja hetkiä on paljon, trackiin ois varmaan hyvä liittyä ku se on niin monipuolinen kuitenki :)

   Poista
 2. Kuinka paljon sun ajat parani xc'ssä ton kauden aikana? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika paljon :D Kun alotin en ollu yhtään kunnossa ja heti parien treenien jälkeen oli eka miitti. Alotin harjottelun siis paria viikkoa myöhemmin mitä muut. Eka miitti meni ihan penkin alle, lämpöä oli 35 ja reitti oli yli puolet pelkkää ylämäkeä (selityksiä..) joten siellä mun aika oli yli 30min, en edes tiedä tarkkaa. Ja kauden parhaan ajan sain jokunen viikko takaperin, 24:45 eli varmaan semmonen 7min ero huonoimman ja parhaimman ajan välillä :D Mut kyllä treeneissä kunto kasvo kun joka päivä juoksi kuitenki 4-8km!

   Poista
 3. Ihana kun sulla on tuollainen kokemus <3

  VastaaPoista