torstai 3. lokakuuta 2013

Rollercoaster!

Ei oo turhaan sanottu että elämä on kun vuoristorataa. Varsinkaan kun puhutaan vaihtarin elämästä!
Viime postauksen jälkeen kaikki varmaan kuvittelee että kärsin täällä kurjuudessa ja mikään ei oo kivaa. No, kuten jo sanoin ei se niin ole!

Fiilikset vaihtelee tosi paljon, mieliala vaihtelee, kaikki vaihtelee. Mun aivot on solmussa.

Tai ei välttämättä edes solmussa. Ne vaan heittää kuperkeikkaa ja pistää kaiken sekasin.

Nyt kaks viime päivää on taas ollu tosi kivat. Ihan normaaleja päiviä mutta jostain syystä on ollu kuitenki kivaa. Eilen oli taas cross country race ja course oli aika jäätävän kauhistuttavan ällöttävä kaikkine ylämäkineen jälleen kerran, mutta mä juoksin mun parhaan ajan eli 28:04 ja tolla ajalla sijotuin seittemänneks ni oon iha ilonen siitä, ja mun nimi oli muuten lehdessäki! Sit tulin iloseks kun oon niin pitkään nyrpistelly matikan ja fysiikan kanssa ja sain eilen tuloksia niistä ja molemmista 93% eli A eli paras ja samalla myös luokan paras. Öö? Ja mä luulin olevani tyhmä :D mun ryhmäläiset ei läpässy ylihelppoa fysiikan koetta jossa piti tietää tyyliin mistä atomi koostuu ja ku kaikki kokeet on viel monivalintoja. Tunnilla tuntuu etten tajuu paljookaa mut sit kokeet on helppoi ja ku läksyt tekee jotenki ni A tulee eli ei tää koulu nyt niin vaikeeta ookkaan. Espanja on ylihelppoa ja tunnit on tosi tylsiä sen takia. Mut ei se mitään, oon ilonen et vihdoinki mul on mahollisuus opiskella espanjaa! Social problemsissa mun kaikki esseet on ollu excellenttejä ja talouspolitiikan koe oli täynnä samoja kysymyksiä kun edellispäivänä tehty kertausmoniste. Eli nyt kun oon siellä koulussa ollu sen viitisen viikkoa (ja vihdoin alan ymmärtämään kuin normaalit ihmiset) voin viimein sanoa että koulutuksen taso on niin paljon alhasempaa kun Suomessa. Tänään taas matikan tunnilla meinasin lyödä päätä seinään kuinka tyhmiä ne oikeesti voi olla. Mut seinä oli liian kaukana. Onneks oli pulpetti.

Eilen oli tosi hauska ilta perheen kanssa, dad on niin loistotyyppi me aina vaan heitetään läppää ja nauretaan momille ja sen candy crush pelaamiselle. Ja muutenkin, molemmat on vaan niin ihania ihmisiä. Ja tuli muuten mieleen että kun Suomessa tulee The voice of Finland ni täällä tulee The voice ja taso on vaan niin paljon parempi.
 Tänään oli aika rankat treenit ja kun tulin kotiin ni suihkun ja päivällisen jälkeen lähettiin Altoonaan. Ostin sit Halloween costumen ja peruskauraa mitä ihminen tarvii kuten hammastahnat sun muut. Täällä siis toi Halloween on iso juttu. Kaupat on jo viikkoja notkunu täynnä halloween krääsästä ja talot on koristeltu kaiken maailman valoilla ja hämähäkinseiteillä ja kurpitsoilla. En malta odottaa joulua........ Siis jouluvalojen koristelu (koristella jouluvaloja? taloja valoja koristeita? whatever you got the point) on naapuruston välillä tyyliin yhtä kova kilpailu kun Suomi ja Ruotsi lätkän maailmanmestaruuskisoissa. Eli ISO JUTTU. Ja kun mä niin tykkään kaikesta neutraalista ja yksinkertasesta ni tää joulu tulee olemaan kaukana siitä.

Koko postauksen pointti oli se mitä eka lause sanoo mutta tulikin sitten vähän enemmänkin tekstiä. Kuvia nyt ei oikeen ole kun ei ole mitään häppeninkiä ollut. Tässä nyt kuitenki meiän minimaalinen cross country team ja vähän esikuvaa mun hurjasta halloween costumesta joka on inkkari.

  xc team Seniorit edessä ja paperilla, muut takana. Sekä valkut coach England & coach Hoover xc teamm inkkari missyandme
Missy and me going to football game :)

Ja ainii ps tänää oli muuten taas reilu 27 lämmintä! Tykkäään <3

8 kommenttia:

 1. Ihana Veera!:) Kiva kuulla et nyt on parempia päiviä. Allekirjoitan ton väitteen täysin, että vaihtarin elämä on vuoristorataa, niin hyvässä kuin pahassa :D
  Ja juu, toi jenkkien tyhmyys.. Hajottii niin pahasti laguage artsin tunnilla ranskalaisen vaihtarin kanssa kun joku ihan oikeesti ehotti usan talouden pelastamiselle sitä, että alettaisiin vain painaa seteleitä lisää XD Opettaja joutui selittämään sille ja monelle muulle tietämätättömälle miksei se ole mahdollista....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä :--D ! Eikun vaan lisää seteleitä painattamaan ;) kyllä meille tulee vielä huikeet vuodet Annika, tsemppiä sullekkin hirmusesti ja kiitos aina näistä piristävistä kommenteista :) <3

   Poista
 2. kuulehan vuoristorataileva inkkari, oot kyllä ihan mahtava tyyppi :) varo ettet lyö liian lujaa päätäsi pulpettiin ;) love you!
  -ä-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vähän saatto päätä särkee sen jälkee ;) eivaiskaa. love you too!

   Poista
 3. " Tänään taas matikan tunnilla meinasin lyödä päätä seinään kuinka tyhmiä ne oikeesti voi olla. Mut seinä oli liian kaukana. Onneks oli pulpetti." HAHAHAH eikäääääää :-D oot niin sulonen!

  VastaaPoista
 4. ihana costume!!! ja oot niin kaunis ja onnellisen näköinen noissa juoksutiimikuvissaki!

  VastaaPoista