lauantai 14. joulukuuta 2013

Viime päivien tapahtumia (:

Moimooi.

Kansioissa on hirveesti kuvia viime päiviltä mutta en oo kerenny mitään tekemään, niitä siirtämään koneelle saatika päivittelemään tänne. Koulun kanssa on ollu nyt aika hektistä kun on ollu semmosii isompia projekteja jotka tapani mukaan tietysti jätin viimiseen iltaan. Niiden kanssa tuli sit taisteltua ja esimerkiks social problemsin 5 sivusesta tutkielmasta (syömishäiriöt) sekä 2 sivusesta mielipidekirjotuksesta (köyhyys) tuli molemmista A eli 100%. Jee :) Kokeitakin on ollu aika paljo ja nyt viel torstaihin mennes pitäs kirjottaa neljä sivunen career paper enkkuun eli sen kanssa tuun nyt sitte taistelemaan tulevina päivinä. No, se siitä koulusta!

Viime viikonloppuna lähin Kylien ja Markin kanssa kuusifarmille, missä oli loputtomiin vaan joulukuusia, oli hirmu nätti ilma mut jäätävä tuuli! Siel joko hevos tai traktori kyydillä mentii eka sinne missä ne kuuset oli ja sit ku oli löytyny sopiva ni palattii takasi ja sit ne siellä sito sen kuusen sillee tiukaks paketiks et se oli helppo viedä kotii.
Sit täs on tullu lasten kanssa leikittyä, mom kisko mut mukaansa pulkkamäkeen naapuriin ku lunta oli pari senttiä, oli kyl hauskaa :D Ja Cameronin ja Samin kanssa tehtiin jo eka lumiukkokin!
Sit meil oli kuoron ja bandin joulukonsertti, mihin pistin dadin kuvaajan hommiin mutta sillä oli kuulemma ollu hirmusia vaikeuksia saada kuvia ni sit se luovutti :D Kyllä siellä pari ihan hyvää otosta oli. Torstaina menin kattomaan tyttöjen korispeliä, joka oli eka kotipeli. Oli hirmu hyvä peli ja jännittävä!! Lopputulos oli 49-48 vastustajajoukkueelle, kyllä varmaan pelaajia potutti, viiminen kori tuli 7 sekuntii ennen pelin loppua. Ja vastustaja joukkueella oli kyllä kunnon asenneongelmia, ne alko meille vaan uhittelee ja aukomaan siellä pelin jälkee, pöhköt. Tää high school spirit tuli taas kerran todistettua! Peli oli white on eli kaikki oli pukeutunu valkoseen ja meiän koululaiset seiso koko pelin ajan (on kuulemma perinne) ja kaikki kannusti taas äänensä käheeks, ihan uskomaton se tunnelma aina kaikissa peleissä!
Ens viikko enää koulua ja sit alkaa Christmas break, ihan tosi outoa että kohta on joulu?


IMG_4177 IMG_4181 IMG_4184 IMG_4185 IMG_4199 IMG_4226 IMG_4227 IMG_4235 IMG_4323 IMG_4399 IMG_4414 IMG_4420 Alainanme cameronandme

Ps. Suomesta saapui paketti, kirjeitä ja joulukortteja, suurkiitos kaikille!!! <3

1 kommentti:

  1. haen joulufiilistä näistä sun kirjoitteluista ja kuvista, onnistui taas :) mepä saadaan täällä uusi joulu kunhan sun paketti löytää meidät ;)
    -ä-

    VastaaPoista