sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Saturday with Jessie, Chris & Cameron

Iltaa :)
Tänä aamuna heräsin puol yheksältä vasaran paukutuksee. Dad alko siis remontoimaa dining roomia ja se on nyt ihan hirveen näkönen ku se repi seinät ja lattiat irti :D Jessie soitti ja kysy haluunko lähtee niiden kanssa luistelemaan ja tokihan mä halusin! Ne tuli mut sitte hakemaa ja suunta oli kohti State Collegea. Siellä ihan brand new jäähalli joka oli yleisölle vapaa pari tuntia. Vuokrattiin luistimet ja pingottiin jäälle. En oo luistellu pitkään aikaan joten oli vähän totuttelemista. Cameron oli ekaa kertaa luistimilla ja ihan hyvinhän tuo pärjäsi, koko ajan pitäen kiinni jostain mutta ekakertalaiseksi mun mielestä ihan hyvin, ja ainaki se tykkäs! Munkin mielestä oli hauskaa, ja olin ainoo joka ei kaatunu kertaakaa! Sit jäätiin hetkeks kattoo jotain junnujen pelii joka oli toisessa aitiossa ja sitte lähettiin syömään. Texas Road House omnomnom. Vietävän kallis verrattuna muihin ravintoloihin täällä mut ihan kyl ehdottomasti yks mun lemppareista. Takas tullessa haettiin Alaina hoidosta ja arvatkaa kenellä oli miellyttävä loppumatka. Olin ihan squeezed kahen lastenistuimen välissä takapenkillä, huh järkytys. Maisemat oli tosi upeet, aurinko oli just  laskenu ja taivas oli ihan mielettömän kaunis. Tulee ikävä näitä vuoria ku palaan Suomeen. Joka kerta kun ajetaan Altoonaan ni näkymä on ihan henkeäsalpaava ylhäältä vuorilta. Joku kerta lupaan muistaa ottaa kameran ja yrittää tallentaa näkymän. Chris heitti mut sit kotii ja tavanmukaisestihan oltais lähetty perheen kanssa ulos syömään, niinku joka lauantai, mutta mä olin TX Road Housen jäljiltä vielä niin täys että en edes harkinnu vetäväni toista ravintola-ateriaa joten jäin kotiin. Tossa soittelin pianoa ja huilua, laatuaikaa itseni kanssa :D Kevään konsertissa tullaan soittamaan Hunger Games -musiikkia, aika siistii :)

Tarkennus kohillaan ja sillee. Ei mun kameraa vieläkään osata käyttää täällä mut ei se mitää :)

Kuva on aika kämänen mut kuitenki TADAA siinä Amerikan toisiks suurin football stadion! (Beaver Stadium) Ei kyllä mun mielestä näytä et se mikää jättimäinen olis mutta ilmeisesti on kun se vetää reilu satatuhatta katsojaa :)

Tässä vielä samainen stadion mutta sisältä päin. Kuva googlesta

Vaikka se onkin Steak House mutta kun ruokalistalla näin lohta ni piti se ottaa! Ekaa kertaa lohta puoleen vuoteen <3

1 kommentti:

  1. lohta, nam :) ja noi pähkinät!!!! NAM!!! puhumattakaan sitte näistä maisemista, kyllä sulla on oikeesti totutteleminen vuorettomaan maisemaan kotona kun palaat... hassu toi stadionjuttu... sun kuvasta ei tosiaan voi päätellä olevan mitään kovin suurta ja mahtavaa mutta google pystyy näemmä mihin vaan ;)
    love you <3
    -ä-

    VastaaPoista