keskiviikko 22. elokuuta 2012

Let me introduce myself!

Moi vaan :) ! 2013-2014 vuoden vaihto-oppilas ilmoittautuu nyt! Eli halusin tehdä ikioman blogin mun vaihtovuotta varten, jotta voi myöhemmin lueskella mitä kaikkee on tullu tehtyä! Tän alotan tekee nyt näin aikasin koska ehkä tänne voi sitte purkaa tätä odotusta ja kärsimättömyyttä kun tahtois lähtee jo! :D Ja sen lisäks tuleepahan kirjattua hakuvaiheestakin joka ei siis ookkaan ihan mikää pikkujuttu. Heh :)

             IMG_1865


Mutta jospa nyt jaarittelen ittestäni vähän jos tänne sattuu eksymään tuntemattomia, ja muutenkin :D Elikkä, kohteena siis Amerikka <3 Minne sinne? Hah, ei harmainta aavistusta! Järjestönä mulla toimii AFS ja oon kyllä kaikin puolin ollu tyytyväinen! Hakurumba on jo aika pitkällä mut paljon on vielä asioita hoidettavana.


IMG_2015


Mä oon siis Veera. Asun pienessä kylässä Etelä-Suomessa ja käyn koulua Lahdessa. Opiskelen matkailualaa ja nyt on vasta viikko ja kolme päivää käyty uutta koulua ja mä niin tiedän että se on mun juttu! Luonteeltani oon positiivinen, rento ja luotettava, välillä vähän äkkipikanen. Soittelen pianoa ja rakastan musiikkia, pelasin pesistä, soitin huilua ja uin 5 vuotta mutta en enää. Valokuvailen aina ku riittää inspiraatioo ja muuten vaa hölötän ja rentoilen. :) Tykkään hyvistä leffoista ja kirjoista!

  IMG_2161

Entäs sitte öö. Mun lempivuodenaika on ehdottomasti kesä! Aurinko, kuumuus, uiminen, löhöily, loma, jäätelö, kaverit, shortsit, lämmin tuuli, kamera, varvasläpsyt, kivat kukat, yöseikkailut, tähdet, mansikat ja lista jatkuuuu.....

  IMG_1813

Ja vaihtovuosi. Oijjoijjoi siitä mä oon unelmoinu niin kauan ku jaksaa muisti riittää! Paitsi et nyt tais mennä liiotteluks koska ei se oo ollu täs mielellä ku joku muutaman vuoden. Mut koko sen ajan ku se on ollu mielellä, se vaan vahvistu vahvistumistaan ja nyt ollaan jo siinä pisteessä että laitan syyskuussa virallisen hakupaketin menemään AFS:lle ja sit se on menoa! Kunhan isäntäperhetiedot tulee ja kaikki asiat saadaan hoidettua ni fakta on et tää tyttö on vuoden päästä jo toisella puolella maapalloa! Can't wait!!! <3 

IMG_1211

Mut jospa lopettelen tän ekan postauksen tähän ja kerron taas lisää kun on jotain kerrottavaa tai ylipäätään haluan/jaksan tai jotai :D Korostan vielä että lähinnä mä tätä itseäni varten kirjotan, niinku alussa mainitsinki ni on kiva että jälkeenpäin voi lueskella :) Myös perhettä ja kavereita varten ettei tarvii sit kaikkia asioita selittää uudelleen kaikille (jos nyt joskus vuoden päästä ois jotain selitettävää ja jos ketään ylipäätänsä kiinnostaa :D) mutta että kaikki muutkin ovat tervetulleita! :)

Heipsutihei ja ens kertaan :)

2 kommenttia: