perjantai 24. elokuuta 2012

What it means to be an exchange student...


en omista kuvia vaan ne on täältä.

Mutta siis joo, löysin facebookista tommosen sivun missä oli hirveesti kaikkia kivoja kuvia ja osuvia tekstejä vaihtoon liittyen! Oon taas ollu laiskalla päällä kun monena iltana on pitäny tehä niitä hakujuttuja mutta en oo kirjeen kirjottamistakaan jatkanu ollenkaan siitä mihin viimeks oon jääny, kuvia en oo päättäny lisää enkä oo tehny oikeestaa muuta koko asian eteen ku patistanu äitiä hoitamaan omat paperinsa siihen liittyen :D Sillee että hupsista vaan. Nyt pitää ryhdistäytyä ja tehä vaikka tän viikonlopun aikana jotain! Kyllähän sen tietää mikä on palkintona sitte tulevaisuudessa... :) 
Ja sit tällee by the way rakastan englannin kieltä, se on aina ollu koulus yks mun lempiaineista ja se vaan jotenki tuntuis paljo enemmän omalta ku suomi! Haha en tiiä kyllä arvostan suomea mut miettii taas että jos jotain kivoja lauseita vaikka pitäs kääntää englannista suomeks (niinku mä oon usein joutunu tekemään) ni kuin hölmöltä se kuulostaa ! Joo no, eipä täs :D Viikonloppu ahh, elokuvia, lapsia, Fazerin sinistä ja nukkumista. Hyvät viikonloput kaikille ! 

4 kommenttia:

 1. Vaikuttaa mielenkiintoselta blogilta :) Vois jäädä seuraileen mitä tästä kehittyy.
  Banneri on upea :) Tykkään just tollasista voimakkaan värisistä jutuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Postaustahti saattaa ainaki näin aluks olla vähän hidasta ku ei vielä paljoa tapahdu. Mut saattaa myös olla että innostun selittää tänne hirveästi kaikkea :D Kiva jos jäät seurailemaan! :)

   Poista
 2. Oi kuin kiva lueskella sun blogii, ku varmaan aiak samoi fiiliksii ja sillee :)))Me saatetaanjopa lähtee samaan aikaan sit vuoden pääst. Jännää :DDD Mut jään tosiaan seurailemaan sun blogia : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän kaikilla vaihtareilla oo ainaki joissain asioissa samoja fiiliksii ja niit kyl on ihan kiva jakaa muiden kanssa :D Ja jep, todennäkösesti joskus nähää viel ku sama järjestö! :)

   Poista