torstai 3. tammikuuta 2013

When you're happy like a fool, let it take you over!

Moi! Mul on nyt tosi hyvä fiilis koska kävin vähän juttelee tänää opon kanssa.
Eli siis ku kaksoistutkinnon aion tehä ni jos menisin sillee normaalisti ni suunnitelma ois tää:

 1. vuosi: Ammatillisia opintoja koulussa omassa ryhmässä
 2. vuosi: Vaihtovuosi
 3. vuosi: Lukiokursseja kaksoistutkintoryhmässä
 4. vuosi: Ammatillisia opintoja vuotta nuorempien ryhmässä
Täähän ois tarkottanu sitä että neljänä syksynä peräkkäin oisin menny uuteen ryhmään uusien ihmisten keskelle. Olin jo henkisesti varautunu siihen ja ottanu asialle positiivisen kannan. Tänää sitte keskustellessa siellä opon kanssa niii homma meneeki niin että mä voin ton listassa olevien 3. ja 4. vuoden vaihtaa toisin päin elikkä mun opinnot menis näin:

 1. vuosi: Ammatillisia opintoja koulussa omassa ryhmässä
 2. vuosi: Vaihtovuosi
 3. vuosi: Ammatillisia opintoja omassa vanhassa rakkaassa ryhmässä
 4. vuosi: Lukiokursseja kaksoistutkintoryhmässä
Tää on ehkä vähän vaikee selittää ja jos ei tunne meiän tota koulujärjestelmää mutta siis jos teen tossa järjestyksessä ^ nii aivan huippua! :--)

IMG_6375

AFS:ltä oli tullu sähköpostia että paperit on Amerikassa tarkastettavana mut ne vaatii lisätietoja mun näistä terveysasioista (allergiat, lonkka, polvi, lääkitykset...). Kesällä ku kävin siellä lääkärissä joka niitä papereita täytteli ni mä arvasin et jälkeepäin tulee jotain ongelmia koska se lääkäri oli niin välinpitämätön! "Ei toi varmaa oo niin tarkkaa.. Ei tota varmaa tarvii.. Ihan sama ei tol oo välii" Se oli tosi ärsyttävää.
Nyt sit pitäis jonku lääkärin allekirjottaa tarkemmat lausunnot noista kaikista.

Maanantaina nyt ainakin meen lääkäriin ja saan jotain rokotuksia, kääk! Mut oon just yrittäny saada näit "virallisii asioit" mahollisimman paljo hoidettuu ennen helmikuuta jolloin lähenki sitte työharjotteluu 2½ tunnin päähän Naantaliin! :)

IMG_6463 IMG_6496

Lopun joululoman vietin rentoutuen ( =Greyn anatomiaa katsoen ja nukkuen ja syöden...) :D Ja uutena vuotena käytii Järvenpäässä ja olin mun serkkujen + muiden sukulaisten kanssa!

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE! <3 

;) Ja joo, viel yks juttu:8 kommenttia:

 1. Jännä toi lääkärijuttu, tai siis kun mulla taas oli tosi tarkka se kuka niitä täytti ja mä olin se joka sano, että ei sillä niin väliä. Se oli jo tekemässä mulle gyne tutkimusta siinä koulun tiloissa. Sain sentää vähän hillittyä sitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIHÄ :---D haha no mut hyvä että edes täytti tarkasti ni sul ei sit varmaa tuu mitää ongelmia et sielt puuttuis jotai :)

   Poista
 2. Joo tosi ärsyttäviä noi terveyslaput koska sain kans sähköpostia et niihin tarvitaan jotain lisätietoa :D!! eli ei hätää et oo ainoo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojooo kyllähän sen ymmärtää et pitää olla tarkat tiedot mut välil tuntuu et menee vähä yli :D vesirokon sairastamiskuukauttaki soiteltii perää...

   Poista
 3. Mikä kamera sulla on ? IHANIA KUVIA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mul on canon eos 600d :) kiitos paljon ! :)

   Poista
  2. Niin ja vielä semmosta että mistä oot ostanu ton objektiivin 55-250mm ?? ja ootko ollu tyytyväinen siihen ?

   Poista
  3. ostin sen Gigantin verkkokaupasta, mut kannattaa seurata eri verkkokauppojen tarjouksia jos oot siis itekkin hankkimassa :) kaupoissa maksa yleensä paljo enemmän ku netistä tilaten. Ja joo oon ollu tosi tyytyväinen, siin on esim ihan sika hyvä kuvanvakaaja!

   Poista