sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Osavaltiopohdintaa.

Tylsä sunnuntai päivä joten ajattelin tulla kertomaan tänne noista Amerikan osavaltioista että mitkä mua kiinnostais ehkä eniten. Sijotustietojen kanssa saattaa mennä vielä puolikin vuotta mutta saattaa tulla parinkin kuukauden päästä, siitä ei koskaan tiiä. Tottakai mä toivon et sais ne mahollisimman pian koska en oo niin kovin kärsivällistä tyyppiä tämmösten asioiden kanssa :-D Anyway mä odotan kärsivällisesti koska hyvää pitää odottaa :)
Mulla ei siis oikeesti ole mitään väliä mihin paikkaan mä pääsen. Okei no Alaskaan tai NYCiin en toivo pääseväni mutta muuten. Tietenki on muuutamia valtioita jotka kiinnostaa eniten ja niistä tässä nyt vähän kerron. Nää ei oo missään "parhausjärjestyksessä" vaan ihan heitän vaan !


South CarolinaNorth CarolinaKiinnostus Carolinaan on varmaan pääosin lukemistani kirjoista jotka perustuvat sinne. Nicholas Sparks jonka kirjojen pohjilta on tehty myös leffoja, varmaan monen tytön (myös mun) lemppareita esim. Dear John, The Last Song ja The Lycky one. Olen lukenut aika monia Sparksin tekeleitä ja hän itse on kotoisin Carolinasta joten osaa kertoa siitä aika houkuttelevasti!
Lisäksi myös sekä eteläinen että pohjoinen Carolina on rannikkovaltioita. Vesi on mun elementti ja mun suurin unelmani on varmaan se että tulevaisuudessa asuisin meren lähettyvillä. Kaikilla etelän reissuilla mä vaan voisin istua meren rannalla päivät pitkät katsellen sen eloa, kuunnellen sen kohinaa ja haistellen sen tuoksua <3


ArizonaNiin täydellisen erilainen ilmasto ja luonto kun mihin täällä Suomessa on tottunu. Eteläinen valtio, kesä ympäri vuoden, upeita maisemia, ja kaiken kaikkiaan se huima erilaisuus! Kesäihmisiä kun ollaan ja aina toivon ettei koskaan tulis talvea ni ois ihan hyvä päästä kokemaan 10 kuukautta pelkkää kesää, onko se sittenkään niin luksusta Pohjolan tytölle? Arizona on muutenki kiinnostanu mua jo tosi pitkään enkä oikeen tiiä että miks. Mut kuuluu kyl ehdottomasti niihin paikkoihin missä joskus tuun käymään!


MichiganTästä en osaa sanoa yhtään miksi se kiinnostaa niin paljon. Se vaan vaikuttaa aivan mahtavalta paikalta. Ehkä yks pienen pieni juttu on se ku oon lukenu semmosen kirjan ku Sannan Jenkkivuosi ja se oli Michiganissa. Mut ei se kyllä tunnu siltä että se siihen vaikuttais. Kuhan vaan kiinnostaa tää :)

Siinä nyt oli muutamia mut sitte myös esim Washington, Ohio, Colorado, Maryland, California, Texas, Georgia..... Ja oikeestaa kaikki loputki :D Niin innolla odotan ensinnäki niitä tietoja, saa oikeesti tietää sitte et missä viettää seuraavat 10,5kk elämästään! Ja perhetiedot, toivon et saisin ne sillee edes vähän aikasemmin ku kaks päivää ennen lähtöö et kerkeis vähän tutustuu jo etukätee :) Ja mä niin toivon et tää aika menis nopeesti, ainaki tää tammikuu! Koska tässä kuussa ei oo mitää kivaa tiedossa :D Tai no onhan kyl, mennää Korkeasaaree!!! :DD ja Berliinii :) Mut sit sitä työssäoppimisjaksoo Naantalissa odotan kans innolla! :) Ja sit onki jo kesäkuu jolle yritän epätoivosesti saada töitä, sit on heinäkuu joka menee varmaan ihan törkeen nopeesti ja sit onki lähtö! Wuhuuuu, can't wait ;) !

Oho tulipa paljo hymiöitä hups . Ja vastoin yleistä käytäntöäni nappasin kuvat googlesta. En siis omista niitä. 

12 kommenttia:

 1. Tosi kiva blogi ja kiva et löytyy joku muukin, ku vaa minä, joka on jo valmiiks innoissaa vaihtarivuodesta :D

  http://ayeayeamerica.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Joo tän vuoden lähtijöiden blogeja on kyl aina kiva löytää ja joo et tosiaa oo ainut joka on jo nyt iha innoissaa haha :-D Käyn kattomassa sun blogin heti ku kerkiän ! :))

  VastaaPoista
 3. Hei ihan sairaan kiva blogi sulla!! :) jee kohtalotoveri, mäki lähössä jenkkeihin AFSn 13-14! :) Jään seurailemaan!

  maijausa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jeees lisää afs:läisiä ! Ja kiitos paljon :) Sunkin blogi on tosi kiva, liityin lukijaksi :-)

   Poista
 4. Aivan ihanaa löytää toisia vaihtoon lähtevien blogeja! Jään seurailee :)

  http://jenkkihetkia.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee niin on! :) Käyn kans kattomassa sun blogin (:

   Poista
 5. Ihana blogi! Ite lähen kans ens syksynä mut vaan kanadaan! Oottelen innolla sun seuraavia postauksia! :)

  http://carpediem-tartuhetkeen-anni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja ui mahtavaa et lähet Kanadaa! :-) käyn kans kattomassa sun blogin :)

   Poista
 6. Ihana blogi! :)
  http://pink-sparkling.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. On aina ihana huippu löytää muitten vaihtareiden blogeja! Tässä mun
  www.peppi-az.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on !! Käyn kans kattomassa sun blogin :-)

   Poista