tiistai 5. helmikuuta 2013

Tammikuu -13 tekemisineen!

Hellurei taas pitkästä aikaa! Hihiups kohta kuukaus vierähtäny siitä ku edellisen kerran tänne postailin mutta asialle nyt ei voi mitään, enhän mä vielä ole edes Amerikassa ;)
Koko Tammikuu on ollu yhtä hulinaa ja hälinää enkä oo sen takia kerenny kirjottelemaan mitään.

Tapahtumaakin on ollut: kävin hakemassa muun muassa B-hepatiitti II:n, ja aijai ku taas noita piiikkejä vaan! Inhoan :D Kävin myös uusimassa passin joka ei tosin vielä oo tullut mutta varmaanki tän viikon aikana tulee. En ymmärrä mikä ihme siinä on et virallisista kuvista ei ikinä millään voi tulla onnistuneita?! Okei no tota kuvaa varten juoksin kiireellä räntäsateessa hiukset säkkärällä nutturalla posket punasena kuvaamoon ja siellä napattii kuva jossa mä näytän ihan kaljulta, mitä ny pari otsaa liimautunutta hapsua näkyy :D Huomasin myös et mun nenä on vino (?) ja kulmakarvat ihan eriparia :---D En enää ikinä kehtaa matkustaa minnekkää!

Tosiaan AFS pyysi lähettämään passin kopion helmikuun puoleenväliin mennessä ja vanha passi kun menis vanhaksi toukokuussa, eikä siinä kyllä oo niitä sormenjälkiä sun muitakaa että ei se ois muutenkaan kelvannu. AFS myös lähetti sähköpostia noista lähtöpäivistä yms mutta nehän mä oon jo moneen kertaa katellu tuolta sivuilta että mitään uutta ei varsinaisesti tullu.

Mul on pieni stressin aihe.. Parikin itseasiassa.
1. en löydä mistään meningokokkirokotetta, kaikkialla vaan sanotaan että se on toimittajaltakin loppu eikä tiedetä koska sitä tulee lisää?
2. oon koko kevään Rymättylässä eli Turku on lähin näistä isoista kaupungeista, pitää siis udella AFS:ltä että jos tänä aikana on jotain valmentautumisia tms että saanko tulla Turkuun niihin vai pitääkö päästä omalle eli pääkaupunkiseudun alueelle.
3. jostain syystä kun mä aina päädyn kaikkeen mukaan, ni nyt päädyin matkailualan taitaja-kisaan, josta vahingossa sitten päästiin parini kanssa jatkoon. Finaali on tietääkseni Toukokuussa ja se on Joensuussa ja kestää neljä päivää. Entä jos samaan aikaan on joku valmentautuminen tms. En voi kummastakaan olla pois? Well, shit happens.

Pitää selvittää asiat ni eiköhän kaikki järjesty :)

Nyt oon tosiaan tullu tänne Herrankukkaroon eli tää on tämmönen matkailuyritys täällä Rymättylässä. Eilen tultiin mun kaverin Emilian kanssa ja paikka on kyllä tosi kaunis ja tunnelmallinen! Tänää alkaa vasta viralliset työt, eilen oli tutustumista paikkoihin yms. Kuvia laitan tännekkin sitten kun niitä saan otettua :)

Fakta on et mä en mee Suomen kouluun puoleentoista vuoteen! Kuin siistii! :D

Tammikuun aikana oon puuhaillu sitä sun tätä, käyny Korkeesaaressa, Berliinissä, ollu kavereitten kanssa, stressannu viimesiä koulujuttuja. Paitsi et nyt on jo Helmikuu, sairaan nopeesti menee aika mut HYVÄ niin!
Oon tässä kans ulkoasua muokkaillu vähän väliä ja viimesin tuotos on tämä mikä tässä nyt on. Mitä mieltä? :D Iha by the way tossa bannerissa Obama on vahanukke niinku loppukuvissa muutki miehet :D Mut mun puolesta tää saa nyt luvan jäädä joksikin aikaa koska 1. mä oon laiska enkä jaksa väsätä mitään uutta. 2. mä oon laiska enkä jaksa väsätä mitään uutta. ja 3. mä oon tosi laiska.

Nyt on taas hirmusti tekstiä ni kuvien vuoro! Hyvää helmikuuta kaikille ja palataan taas! :)


IMG_6695 IMG_6700 2013-01-19 Korkeasaari, VV, Malla IMG_6801 IMG_6950 IMG_6962 IMG_6993 2013-01-28 Berliini IMG_7241 2013-01-28 Berliini1 IMG_7420

6 kommenttia:

 1. Moikka, löysin sun blogin ja huomasin et meillä näyttää olevan sama päämäärä ja matkan tarkotus, haha :D! Tiedätkö jo, mihin päin jenkkejä lähdet, ja millon lähdet?:) jään kyllä seurailemaan tätä sun blogia!

  Kurkkaa ihmeessä munkin vaihtariblogi;
  http://elisa-in-usa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee lisää vaihtareita! :) en tiedä vielä yhtää mitään muuta ku että todennäköisin lähtöajankohta on 7-9.8. koska sillon lähtee suurin osa afs:n vaihtareista. tää päivä edellyttää kuitenki sen että perhetiedot on tullu ennen sitä. kiva kun jäät, tervetuloa! käyn kattomassa sunki blogin! :)

   Poista
 2. Oi tuu Turun orientaatioleireille, koska sit oltais samoil :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha todennäkösesti tulisinki jos se vaan on afs:lle okei :D en oo vaan vielä saamattomuuttani kysyny sieltä...

   Poista
 3. Aa ihanii kuvii! :) ja nam nam noi donitsit ja munkit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) joo älä arvaa oliko vaikee valita noin laajasta valikoimasta haha :D !

   Poista