sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Hiiulihei!

Vaikka tarkotuksena ei oikeesti ollut ennen lähtöä hirveesti tänne postailla niin on näitä postauksia nyt kuitenkin jo aika reippaasti tullu. Haha sori !

Mut kuitenki mul on infooki täl kerral. AFS:ltä tuli kutsut noihin kahteen ekaan orientaatioon. Eka ois 23.4. Helsingissä, joka on jonku muutaman tunnin tiedotustilaisuus. Mä en nyt tosiaa tiiä omasta tilanteestani kun oon täällä Naantalissa. Koska tää on viel arkipäivä ja mun on oikeesti aika haasteellista lähtee täältä mihinkää. Et en tiiä meenkö tohon nyt sit Helsinkiin vai meenkö sit johki Turun alueelle, mut sit en tiiä et koska Turussa semmonen on mut täytyy funtsailla, kyl nää selvii ku selvitetää!
Toinen orientaatio ois sit 4-5.5. joka on sit ihan leiri, ja se ois mulla Porvoossa. Mut sit taas en tiiä siitäkää et meenkö nyt sit sinne Porvooseen vai meenkö Turkuu, enkä tiiä myöskään et koska se Turun leiri sit on, samaa vai eri aikaa? Damn ku pitää tehä hankalaks kaikki, ehkä ei ois pitäny lähtee näin kauas työssäoppimaa xd Mut kuten sanoin ni kyl nää selvii ku selvitetää! Pitää miettii vähän äitin kans näit ja sit soitan taas jossaki kohtaa AFS:n toimistolle :)

Kaikin puolin oon tosi innoissani noista molemmista ! Näistä tulee varmaa enemmän se tunne et on oikeesti lähdössä. Samalla näkee muita vaihtareita ja toivottavasti tutustuski jo vähän, ja sit saa sitä lisäinfoo mitä ei kuitenkaa koskaan voi olla liikaa :) Eli innolla odotellen noita !

Mut ei täs nyt pahemmin muuta, tänää viettelen vapaapäivää täällä ja lähetää varmaa Emilian kaa kokeilee vähä jousiammuntaa ;)

Tässä viel pari kuvaa :)


4 kommenttia:

 1. Turun ekasta orientaatiosta ei oo viel tietoo ees turkulaisila mut toka orientaatio on 25.-26.5.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha itse asias just luinki sun blogista :D Mut joo, kiitos tiedosta ! :-)

   Poista
 2. Moikka! Jään kyllä seurailemaan, ittekki 2013-2014 jenkkeihin suunnistan! :D

  VastaaPoista