tiistai 9. heinäkuuta 2013

HOST-PERHE!!!

Aamupäivällä kun tulin Lahdesta kotiin ja puhelimen akku oli vähissä ni sähköposti ei ollu päivittyny. Istuttiin keittiön pöydässä ja näin äitiä pitkästä aikaa. Se alko näpräämään kännykkäänsä ja mumisemaan jotain isäntäperheestä. Suurin piirtee hyppäsin sen kurkkuun että "MITÄ?!" Juoksin hakemaa läppärin ja tuskailin sen hitauden kanssa, mutta vihdoin pääsin sähköpostiin ja AFS:n sivuille!

"Isäntäperheesi on varmistunut."

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Eli Pennsylvaniaan matkani käy! Miniminiminikaupunkiin nimeltä Williamsburg. Oikeesti siellä on joku 1300 asukasta :-D Oon google mapsin kans selaillu vähän aluetta ni en kyllä voi valittaa! Mun koulu on Williamsburg High School jossa on noin 600 oppilasta. Aika sopivan kokonen mun mielestä :) Perheeseen kuuluu vanhemmat ja -82 syntyny poika joka kuitenki asuu vielä kotona. Se koulu on vissiinki tosi lähellä sitä kotia. Perheeseen haluan ehdottomasti tutustua vielä lisää, sain vain noita päätietoja nyt jonkun verran. Tänä iltana aionkin vielä kirjotella sähköpostia sinne päin! 

Oon niin innoissani, eilen just Maijan kanssa taas tuskasteltiin kun ei oo perhettä ja kaikkee ja tänää ne tiedot tuli! Olo on niin helpottunu! Tuun vielä kertomaan lisää kun kerkeen ja kun tiedän enemmän. FEELING GOOOD!!! :)


32 kommenttia:

 1. Onnea niin paljon !!! <3 Toi on paras fiilis ikinä ku saa perhetiedot!

  VastaaPoista
 2. Onnea hurjasti, ihan huippua!!! <3

  VastaaPoista
 3. Onnee! Toi fiilis on niiin ihana, hyvää kannattaa odottaa! :)

  VastaaPoista
 4. EIKÄ!!! Mie olin just viime vuoden tuolla tosi lähellä jotai 20km päässä! :D saatoimmä käydäkkin tossa koulussa jossain jenkkifutis/lentopallo peleissä! IIK! todellakin jään innolla seuraa tätä blogia!

  Vaihtoriblogini: http://destination-the-us.blogspot.fi/
  tän hetkinen blogini: http://destination-tomorrow.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ÄÄÄ OIKEESTI!!! ihan mahtavaa täytyy selata sun koko blogi läpi haha! tykkäsitkö itte siitä paikasta? huii vähänkö siistiä :D !!

   Poista
  2. JOO! se on ihanan vuoristoista seutuu! :D mut ite olin vielä pienemmässä paikassa, jotai 500 ihmistä, niin siellä nyt ei ollu mitään. Mut pääset varmasti käymään esim new yorkis ja d.cssä ku ei ne nii kaukana oo!! :D hyvä sijainti sinäällään!

   Poista
  3. oi hyvältä kuulostaa! oon kyllä innoissani lähössä tuonne :-)

   Poista
 5. Onnee paljon! Tulee varmaa mahtava vuosi! :) Voi ku itekki sais jo perhetiodot...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivon niin! Ja kyllä säki ne vielä saat :)

   Poista
 6. Tosi paljon onneee toi on iihana tunne !':D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! niin todella on :D sä oot saanu vuotes käynnistettyy ausseissa, näyttää huikeelta mitä oon sun blogia kattonnu!

   Poista
 7. Oii onnee!! :) Paras tunne ku ikinä ku näkee sähköpostissa sen viestin :D

  elisa-in-usa.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. ONNEA IHAN SAIRAASTI!!!!Jeee oon niin onnellinen ku vihdoin sait nää, ihan mahtava tunne!! Onnee vielä :))!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anna! Haha et oo ainoo onnellinen :D

   Poista
 9. onnee vielä toi kuulostaa kyl tosi kivalta:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti Aino! Munki mieleen kulostaa kyllä just hyvältä :)

   Poista
 10. voi tosi paljon onnee veera!!!!

  VastaaPoista
 11. Onnee tosi paljon! Se on kyl iha huipputunne ku saa tietää sijotustiedot:) Tä sun blogi vaikuttaa tosi kivalta ja jään seurailee! Mahtavaa vaihtovuotta sulle!! :D

  elinainusa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa! :) oikeen hyvää vuotta sullekin! :)

   Poista
 12. voi Veera. oot upea ja rohkea. silmis on sama kaatosade ku ulkonaki. ikävä tulee olee ihan karmiva mut tuleva vuos on yks sun elämäs upeimmista ja sinä jos kuka oot ansainnut upeita hetkiä elämääs. kokemukset, kaikki siel tulee antaa sulle niin paljo koko elämälle.

  love u
  xx
  sys

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hohoo täälä on vaa paistanu aurinko! ikävä todella tulee olee karmiva. siis aivan sanoinkuvaamaton. mut aion ottaa tosta vuodesta kaiken irti ja murehtia myöhemmin!

   love u too
   xx
   sys

   Poista