maanantai 21. lokakuuta 2013

Carving pumpkins ~~ Senior night ~~ Marching band halftime show

Kattoo jos tännekki kerkeis välillä päivittelemään.. Kiirettä pitää edelleen mutta parempi niin päin ku että nyhjäis vaan kotona!

Tällä viikolla on ollu ihan normaalisti koulua ja cross countrya, perjantaina oli vaan puolikas päivä koulussa kun opettajilla oli joku juttu, en siitä tiiä sen tarkemmin mutta kelpas kyllä lyhyempi päivä! Varsinki torstai-illan draaman jälkeen josta oli perjantainakin vielä silmät turvoksissa.. Ikävä vaan paino kovasti.

Mä en tiiä mitä teen ku cross country kausi loppuu, sitä on enää viikko jäljellä :( huomenna on vika tavallinen miitti ja lauantaina on sitte district eli sinne tulee ihan pipona porukkaa, kaikki meiän alueen koulut. Jossain vaiheessa alkaa powder puff eli tyttöjen futis! Siin on vaa muutamat harkat ja sit peli. Pelataan freshmanit&seniorit vs. sophomoret&juniorit. Tulee varmaa olee sika hauskaa! Talvikautena pitää jotenki saada itte ittensä raahattuu lenkille sitte, oon peloissani että kesäkuussa kun sitä lennetään takasin joudun varaamaan kaks tuolia lentokoneesta. Tuoli? öö. Seat.
Tulikin tosta mieleen kun en tota sanaa saa suomeks päähäni että englanti on parantunut taas. Nykyään ymmärrän oikeastaan kaiken mitä puhutaan keskusteluissa, telkkaria voi kuunnella ainoostaan toisella korvalla ja pysyy silti mukana, puhunkin paljon enemmän nykyään kun ei tarvi aina miettiä hirveen kauaa että mitä joku sano ja miten voin vastata takasin. Ja myös unohtelen aika paljon suomalaisia sanoja, esim kurpitsaa en saanu millään päähäni ja kuukaudetkin on jo ihan sekasin. Mutta ei siis englannin sanavarastokaan hirveen hääppönen ole ja tottakai vielä on välillä ongelmia kielen kanssa mutta nyt huomaan välillä ajattelevani englanniksi ja kaikin puolin oon itsevarmempi kielen kanssa :)

Halloween on lähestulkoon täällä! Sen voi huomata kyllä ihan kuka vaan. Kaupat on täynnä kaikkea halloween aiheista ollu jo pitkään ja melkeenpä jokasen talon edustalta löytyy kurpitsoja ja kummituksia. Kaiken maailman valohykerrelmiä oon kanss nähny ja kaikista järkyttävimpiä on semmoset jättikokoset muoviset jutut jotka on täytetty ilmalla ja semmonen valtaa puolet pihasta. Niitä on kurpitsoja ja luurankoja ja mitä ikinä löytyy... Maanantaina kaiverrettiin kurpitsoja! En ollu ikinä ennen sitä tehny joten oli aika siistii :D Sen mömmön ulos ottaminen oli aika ällöttävää ja kaikki epäili etten siihen pystyis. Itse kaivertaminen oli aika jännää ja lopputuloksen näkeminen oli vaivan arvosta ;) Kuvista näette niin tuo kummitus on mun ja toi naama dadin!

Eilen eli lauantaina lähettiin momin ja dadin kanssa Altonaan syömään, ja törmättiin sitte Jeffiin, Jessicaan, Kylieen, Markiin, Gaviniin ja Thayneen ni mentii kaikki yhessä syömään. Oli hauska ilta ja kiva nähä niitä kaikkia taas pitkästä aikaa! Ja Applebee's mmmmmm niiiin hyvää ruokaa <3 ! Gavin lupas viedä mut ens lauantaina haunted houseen, eli semmoseen halloweenina järjestettävään "kauhutaloon". Tuun todennäkösesti vähintään kakkaamaan housuuni.
Perjantaina oli vihoviimonen kotipeli. Aika haikeeta. Onneks voitettiin! :) Ennen peliä oli seniornight, eli kaikki seniorit käveli vanhempiensa kanssa kentän läpi ja kuulutettiin nimi, kouluaktiviteetit missä on mukana sekä tulevaisuudensuunnitelmat. Pelin jälkeen oli vielä semmonen rento tanssijuttu koululla, oli kyllä hauska ilta :) Pyysin dadia videoimaan meiän halftime show'n ni siitä video postauksen lopussa! Tässä nyt aika jäätävä määrä kuvia kaikesta edellä mainitusta. Hauskaa syyslomaa (tai sen loppua kjeh) sinne Suomeen ja rakkaita terkkuja!


IMG_3541 IMG_3548 IMG_3551 IMG_3553 IMG_3556 IMG_3557 IMG_3559 IMG_3568 IMG_3571 IMG_3572 IMG_3573 IMG_3582 IMG_3590 IMG_3595 IMG_3598 IMG_3600 IMG_3601 893819_684077938271960_519542816_o IMG_3604 1376338_684077834938637_184831510_n 1376501_684077948271959_388891460_n IMG_3606 IMG_3618 IMG_3621 IMG_3627


9 kommenttia:

  1. voi miten sie oot sädehtivä :)

    VastaaPoista
  2. Liikutun aina ihan täysin täällä sun blogin äärellä. Oot sisko rakas <3

    VastaaPoista
  3. Siis ei oo totta! Eka suomenkielinen sana jonka unohdin, oli kurpitsa!!! Koitin suomeen kaverille tekstata että aiotaan kaivertaa kurpitsoja, mutta päädyin kirjottamaan sit lopulta pumpkins koska en vaa muistanu :D Mut tosi kivalta näyttää ja sul on ihana hymy!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha tulee kyl aika jännä tunne ku ei muista jotai suomalaisii sanoi :D Ooi Elisa kiitos paljon! :)

      Poista
  4. Löydin blogis vasta, niin pakko kysyä että onko nuo kaksi söpöliini poikaa sinun veljiä?! Aivan syötävän suloisia :)
    T: tooodella lapsirakas, joka on aina halunnut veljen;)

    VastaaPoista
  5. Toi toinen on kyl tyttö, katoin vain nopeesti, hups :D mutta niin sulonen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cameron ja Alaina on mun dadin tyttären (joka ei enää asu kotona) lapsia, eli oon vähän ku heidän "täti" :) On kyllä aivan syötävän sulosia ja oon ihan rakastunut niihin! <3 Ja joo, nuorempi on tyttö :D

      Poista