sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Bandorama concert in State College !!!

Moi vaaaaan!
Tervehtynyt oon melkeen kokonaan, viikko sitä mentiinki ilman ääntä, on kiva kun tulee taas kuulluksi :)

Tänään olin dadin kans tekemäs halkohommia hehe, muurahaiset on jotain nii jättikokosii et meinasin järkyttyä. Tai no järkytyin. Ne oli siel puiden sisäs ja sit ku sen hakkas halki ni niit vaan tippu ja tippu ja tippu ja niit oli PALJO. Yhen yksilön kanssa oltiin tuijotuskilpailua ikuisuus, se oli oikeesti aika pelottavaa. Se oli niin iso et näin sen ne sarvet tai ne ja ihan terävinä ja sit se seiso sen taka käpälillä ja huito etukäsiä ja niit terävii sarvia mua kohti ja sit ku alko menee liian jännäks ni käytin jättiläisen voimiani hyväkseni ja puhalsin sen pois. Voitin. Muhaha. Mun biologia sanasto ei vissii oo ihan huipputasoa mutta ei sillä niin väliä.

Eilen mun oli tarkotus mennä bonfiree yhen toisen Alyssan luokse mut päätin olla menemättä koska oikeesti haluun parantua kunnolla ni ei ois varmaa tehny kovin hyvää palloilla ulkona koko iltaa, vaik oisin kyl halunnu mennä! Mut kyl niitä viel tulee :) Mentii sit momin ja dadin kans Chili's:iin syömään, otin semmosen Caribbean saladin ja oli kyl ihanan raikas kaikkine hedelmineen yms, nami nami <3

Mut asiaan, perjantaina lähettiin State Collegeen. Porukkaan kuului siis filippiiniläinen vaihtari Heart, saksalainen vaihtari Paul, Paulin host-äiti Missy joka on meidän liaison sekä hostsisko Rachel ja hostgrandma, ja minä. State College on siis kaupungin nimi, kaupunki jossa siis on tämä Penn State College. Se on aivan hervottoman kokonen yliopisto (ainaki näin suomalaisen näkökulmasta), siihen kuuluu 24 campusta, joista kaikki ei kyl oo nimenomaisessa kaupungissa mutta suurin osa. State College -kaupungissa niitä Penn State -opiskelijoita on noin 46 000 mut yhteensä koko collegessa on melkeen 100 000.
Oli siis aika hienoo päästä näkemää toi paikka, siellä oli just ne jäätävän kokoset jalkapallostadionit, jäähalli, korishallit, kaikki urheilujutut, ja kaikki musiikkijutut ja ainoostaa opiskelijoita joka paikassa. Tuli vähän semmonen fiilis et ois aika siistii olla jossai jenkkicollegessa just ne kampukset on niin hienoja ja se yhteishenki vaan on jotain ihan sanoinkuvaamatonta.

Mut nii, mentiin siis semmoseen konserttiin, eka siel esiinty semmonen pienempi orkesteri joka oli jo aika huikee, mut sitte tuli tää Penn State Blue Band 305 jäsenellään nii oli kyl niin cool! Sit siel oli myös esiintymäs silks and majorettes eli lippujen ja keppien heiluttelijat. Mut mitäpä enempää selittelemään, kuva ja videomateriaali kertoo varmaan enemmän!

Oikeestihan valokuvaaminen ja recording oli kiellettyä mutta pitäähän sitä vaihto-oppilaan vähän sääntöjä rikkoa!

IMG_4037 IMG_4040 IMG_4054 IMG_4058

Tässä se band tulee paikalle ja marssii ton konserttisalin molemmilta puolilta 
sinne lavalle ja tuntuu vaa ettei ne soittajat ikinä lopu! 
Videon lopussa on semmone huikee majorette mies, joka esiinty myös toisen kerran myöhemmin,
 en ikinä oo nähny mitään semmosta!

Tän alotin vähän myöhässä mut kuitenki,
 alussa toi laulu on yliopiston a cappella kuoron esittämä,
 ne ei valitettavasti ollu paikan päällä ni toi ääni tuli nauhalta. 

Tässä on niin söpö tarina, nää kaks tanssijaa esittää Romeo and Juliet Overture
 ja ne on siis oikeesti kihloissa ja esittää tän rakkaustarinan :') 
Pikkuvirheestä ei kannata murehtia, aika huikee on tääki :)


3 kommenttia:

 1. luin tota ekaa kappaletta ja mietin vaa et onpa kiva et meist kaikist ei tuu biologeja, ei tarvii olla sanasto niin hanskas aina :DDD käpälät ja sarvet ja etukädet. ihanaa et voit yhdistää noi termit muurahaiseen :D oot rakas, on sua kova ikävä <3
  onpa hieno konsertti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joojoo Eve :D konsertti oli hieno! :) mullakin on ikävä <3

   Poista