torstai 14. marraskuuta 2013

Haaste

Susanna haastoi mut tekemään tämän haasteen, jonka tarkoituksena on antaa näkyvyyttä bloggaajille. Haasten tarkoituksena on kertoa 11 asiaa itsestä, sitten vasta 11 kysymykseen haasteen antajalta ja sitten haastaa 11 muuta tekemään tämä sama.

Okei eli let's go 11 asiaa minusta

1. Just tällä hetkellä oon kipeenä, lauantaista asti ollut. Eilen skippasin koulun mut tänään jo menin sitte kun en jaksanu kotonakaan lahnata. Oli kyl kiva nähä ihmisiä pitkästä aikaa vaikkakin kaikki ihmetteli miks kuiskailen ennen ku tajusivat ettei mulla ole ääntä :P

2. Maanantaina mentiin lääkärin jälkeen walmarttiin hakemaan mulle lääkettä joka makso kolme dollarii mut loppujen lopuks kulutin siellä melkee 50 dollarii.. Ups.

esimerkiksi tämmöset lähti walmartista mukaan <3

3. Välillä mietin oliko USA sittenkään tarpeeks eksoottinen maa mun makuun vaihtovuodelle, en siis todellakaan kadu että olen täällä mutta maailma vaan on täynnä mitä mielenkiintosimpia paikkoja mitä haluun nähä! Nytpähän tulee ainakin jenkit koettua :) Muut sitte myöhemmin!

4. Oon hirmu lapsirakas ihminen, aina kun vaan mahollista kaappaan lapsoset syliin ja lörpöttelen niille ku hullu ja oon kyllä aika niitten armoilla.. :) Nyt kun nään Cameronia ja Alainaa vähintään kerran viikossa ni niistä on tullut aika läheisiä. Ja mikään ei tunnu ihanemmalta kun 15-kuukautinen Alaina kurkottamassa käsiään mua kohti tai Cameronin märkä muisku hyvästiksi <35. Tykkään suomikarkeista paljon enemmän ku jenkkikarkeista! Täällä en oo vielä tykästyny oikeen mihinkää. Kyl siis esim Hersheyn maitosuklaa ja kaikki tavalliset on hyviä mutta kyllä suomisuklaa ja karkit vaan on paljon parempia mun makuun.

6. Tein sunnuntain "isolle" perhepäivälliselle mutakakun! Joka oli liian pitkään uunissa ja oli vain pelkkä tylsä suklaakakku :(

7. Oon hirmu onnellinen mun host-perheestä, etenkin dadin kanssa meillä vaan synkkaa ihan törkeen hyvin. Aina kiusaamassa toinen toisiamme mut on myös tilannetajua olla hiljaa. Tiedetään pelkästä katseesta mitä toinen tarkottaa ja tykätään monista samoista  asioista.. Hostmomin kanssa sitte käydään niitä syvällisiä keskusteluja ja tehään "tyttöjenjuttuja". Ne on vaan ihan parhaita.


8. Oon niin ilonen että alotin huilunsoiton täällä uudestaan. En soittanu sitä viiteen vuoteen! Nyt kun marching band on ohi niin oon konserttibändissä. Wiii :)

9. Ikävöin tietysti ihmisiä Suomesta. 

10. Mua aina ärsyttää kun ihmiset on sillee "miten sulla voi olla kylmä, sähän oot Suomesta!!!" Nojoo, mua ei oo ikinä tarkotettu sietämään kylmää. En siedä kylmää. Ei kiinnosta yhtään että talvi on tulossa. :D Eilen sato ensilumi ja masennuin ku dad tuli herättämään mut aamulla ja huikkas heti silmäni avattua että ulkona on lunta! Ei se enää muutaman tunnin jälkeen maassa ollu. Mut silti!

11. Oon aina ollu hirmu epävarma ittestäni mut täällä on jotenki helppo vaan olla oma ittensä ja mennä vaan murehtimatta mitä muut ajattelee!


Kysymykset minulle:

1. Lempiruoka? - Kana caesar salaatti!

2. Asia/hetki jota et ikinä unohda? - Niitä on vaikka kuinka monia. Mutta esimerkiksi viimiset hetket lentokentällä ennen turvatarkastukseen menoa, isän poismeno, host-perheen näkeminen ensimmäistä kertaa, monia hetkiä ystävien kanssa... Paljon on asioita, niin hyviä kuin huonojakin, mitä en ikinä unohda! 

3. Lempi juhla,miksi ? - Varmaan juhannus. Kun on kesä ja lämmin ja voi vaan tuntea vapauden ja rakkaat ihmiset ympärillä. En ikinä oo ollu mitään juhlijatyyppiä ja joulukaan ei pahemmin innosta joten juhannus on just jees :) Varsinki jos sen saa viettää mökillä <3


4. Mitä olet tehnyt tänään? - Aamulla pähkäilin meinasin kirjottaa ekaks pähkinöin heheups mennäkkö kouluun vaiko eikö ja lopulta päätin mennä, niin siellä oli ihan normaali päivä ja kotiin tullessa kävin ostamassa Frappuchinon ja sitte leikin Cameronin kanssa ja oli päivällinen ja tein tiskit ja nytte istuskelen tässä.

5. Mikä haluat olla isona? - Äiti. Rakastava ja rakastettu, hyvä ihminen. Jos tällä ammattia haetaan niin en tiiä, jotain matkailualan parissa.

6. Mikä on mielenkiintoisin kieli, mitä haluaisit oppia/opiskelet? - Espanjaa rakastan ja haluan oppia! Myös englanti, oh yea

7. Paikat, jossa haluat käydä tulevaisuudessa? - Jos ei hyväksytä vastausta kaikki, niin ainakin Uusi-Seelanti, Brasilia, Italia, Portugali, Norja, Amazon, Afrikka.... Lista jatkuuuu
8. Kolme asiaa mitä emme vielä tienneet sinusta? - Hmm, onko niitä tarkoitettukaan tiedettäväksi ;) Hmm. 1. En koskaan päättänyt olla syömättä lihaa mutta vähän liu'uin pois punasen lihan syömisestä tossa joku vuos sitte. Kyllä mä sitä välillä söin enkä ollu mitenkään ehdoton sen suhteen mutta en kovin mielelläni kuitenkaan punasta lihaa poskeeni pistänyt. Vielä viime kesänäkään. No, tänne tullessa en kehdannut vaan alkaa heti nirsoilemaan ja kun perheessä syödään paljon lihaa, rohkeesti vaan söin kaikkea mitä tarjottiin ja nyt mulla ei oo enää ongelmaa syödä esim possua. Oon ilonen siitä :)
2. Mun tyyli ja persoonallisuus vaihtelee fiiliksen mukaan, välillä rakastan leikkiä prinsessaa mut välillä vaa tykkään heittää ranttaliks ja käyttäytyä ku jätkät konsanaa.
3. Laulan suihkussa 8)

9. Asia, jonka muistaminen tekee sinut aina iloiseksi? - Että ihmiset siellä Suomessa silti rakastaa ja välittää ja odottaa mua takasin vaikka karkasinki lätäkön toiselle puolelle vuodeksi :)

10. Lempi Tv ohjelma? - Ainoo mitä koskaan oon oikeesti seurannu on O.C. ja se on kyllä niin paras ettei siihen ikinä kyllästy.

11. Ketä ihailet? - Ihailla. Aloin miettimään et mitä se oikeestaan ees tarkottaa. Mut kyl ensimmäisenä pomppaa vaan mieleen isovanhemmat, he on niin elämänviisaita ja paljon kokeneita ja nähneitä ja silti jaksaa nauttia elämän pienistä iloista, he on kasvattaneet mua ja mun vanhempia jotka on kasvattaneet mua ja mun vanhempia sisaruksia jotka on kasvattaneet mua... Eli arvostan ja ihailen kaikkia perheenjäseniä, mutta kaikkihan lähtee niistä vanhimmista sellaisista. Ystävät, kuka nyt ei ihailisi ystäviään? Tai poikaystävää?  Mulla on paljonkin ihmisiä joita ihailen :)11 kysymystä haastettaville:

Vaihtoehto jonka valitsisit loppuelämäksesi:
Sekä  vaihtoehto juuri tälle hetkelle:
1. Suomi vai ulkomaat?
2. Suklaa vai jäätelö?
3. Ruskeat vai vaaleat hiukset?
4. Tietokone vai TV?
5. Hiljaisuus vai meteli?
6. Vesi vai lempijuomasi?
7. Kesä vai talvi?
8. Lemmikki vai ei lemmikkiä?
9. Paikka jossa olet juuri nyt vai joku muu, mikä?
10. Kaksi inhokkibiisiäsi, mitkä? Valitse toinen soitettavaksi.
11. Näkö vai kuulo?

Haastan: 
Milja
Lotta
Tuulia
Laura
Christa
Sitruunasydän
Stina
Ellen
Ella

2 kommenttia:

  1. taas kerran hyvän mielen bloggaus :) näitä on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kivaa lukea <3
    -ä-

    VastaaPoista