maanantai 11. marraskuuta 2013

Shannonin yllätyssynttärit + powder puff peli

Moi vaaan taas :)
Tuntuu että viime aikoina on taas hirveesti tapahtunu ja koko ajan menossa ja tekemässä. Harvemmin riittää siis aikaa istuskella koneen ääressä. Nyt kuitenkin vähän perjantaista (joka oli siis koulusta vapaa, en kyllä tiiä miks) kerron kun oli yks hauskimmista päivistä täällä! Suunnitelmissa tosiaan oli yllätyssynttärit meiän kaverille Shannonille. Kaikki oli järjestetty ihan sika hyvin, oma sähläyksensä parkkipaikkojen ettimisessä, ruokien tuomisessa, talon koristelussa sun muussa mut kaikki onnistu täydellisesti. Eka mentiin porukalla Shannonin talolle ja siel oli basement (alakerta?) käytössä juhlia varten. Pari kaveria vei Shannonin aamusta Altoonaan ja tulivat sieltä sitten Shannonin kotiin mikä oltiin koristeltu ja siel oli ruuat ja lahjat ja kaikki. Shannonilla ei ollu harmainta aavistusta koko asiasta! Oli kyl hirmu hauskaa siellä :)
Synttäreiltä lähdettiin koululle meiän kauan odotettuun powder puff peliin! Elikkä tyttöjen futista ;) Mulla ei hirveesti peliaikaa ollu kun kaikki sähläs siellä ja otti toisten paikkoja ja kaikkea mutta vaikka puolustusasemassa olinkin nii silti sain pallon kolmesti kiinni ja etenin monta yard lines ja mun nimi kuulutettiin ja olin nii ylpee itestäni! En siis koskaan ollu pelannu jefua aikasemmin ja tota peliä ennen meillä oli vaan parit harkat takana. Olin siis puolustaja ja nyt oon niin mustelmilla ja jumissa et ei huh. Ensimmäistä kertaa ku kentälle pääsin nii sain jo kyynärpäästä täysiä naamaani. Olin vaa että aha, hyvin alko. Annoin sitte samalla mitalla takasin (yritin ainaki...) mutta jostain syystä löysin itteni mukkelismakkelis maasta. Jotkut niistä junioreista ja sophomoreista oli kyllä semmosia järkäleitä et ei huh. En itekkään kuitenkaan ihan pienimmästä päästä ole mutta tyylikkäästi ne mua siellä mukeloi. Ei maha mittään. Hauskaa oli! Sehän se pääasia on :) Vaikka hävittiin 42-0, ups hehe.
Oli myös kiva nähä ihmisiä joiden kanssa tuli cross countryn parissa vietettyä monta viikkoa mutta ne on eri koulusta. Mut MacKenzie, Shannon ja Jordan tuli kattoon meiän peliä!
Noh, päivä ei ollut vielä ohi vaikka myöhänen oliki. Pelin jälkee lähdettiin vielä Alyssan luokse ja siellä oli bonfire, minne tuli melkeen kaikki. Siis niinku seniorit, kaikki kivat tyypit ja vähän muita. Tarjoilut oli hyvät ja ilta oli hyvä lopettaa sinne! Oikein hauska ja nauruntäyteinen päivä oli siis perjantai :) Mut kutsuttiin vielä sleep-overiin Shannonin luokse (joka raukka luuli pitävänsä synttärijuhlat pelin jälkeen hehe) mutta passasin sen.


IMG_3938 IMG_3951 IMG_3957 IMG_3958 IMG_3961 IMG_3967 IMG_3990 IMG_3991 IMG_3993 IMG_3995 IMG_4006 IMG_4009 IMG_4016 IMG_4017 IMG_4020 IMG_4022 IMG_4025 IMG_4026 IMG_4027 IMG_4028 IMG_4029 994063_10200696690361363_1112140880_n 1426142_10200696679641095_1897794459_n 1459964_10200696684481216_1415138019_n
Eilen kun lähettiin sitte syömään ni oli jotenki tosi huono olo ja ravintolassa en pystyny syömään puoliakaan mun annoksesta vaikka en ollu koko päivänä syöny muuta kun aamupalan ja välipalaks pari palaa leipää. Oli kuitenki iltakaheksan. Takas tullessa mahaan koski ihan törkeesti ja sit alko päätä särkee ja olo oli huono. Nukkumaan mennessä sitte koko kroppaa särki ja korvia ja kurkku oli kipee ja ajattelin että hienoa. Tänä aamuna sitte kun heräsin, niin suunnitelmissa oli mennä halkohommiin dadin kanssa mutta olin niin heikko et en melkeen pystyny edes kättä nostamaan että saa hiukset harjattua. Rappuset kävellessä alas otti ikuisuuden. Silmät vaan seiso päässä ja joka paikkaa särki. Alotin aamun sitte ibuprofeiinilla mutta ei se pahemmin auttanu, oon siis koko päivän vaan ottanu rennosti. Sukulaiset tuli sitte syömään ja oli tosi kiva vaan istua hiljaa pöydässä ja koittaa syödä ku sekä puhuminen että syöminen sattuu kurkkuun :D No, huominen on kanssa vielä koulusta vapaa koska on veteraanien päivä, niin josko vaikka parantuisin ja jaksaisin tiistaina lähteä kouluun.
Mutta noin yleisesti ottaen kaikki hyvin täällä! Kiirettä, koulua ja kaikenlaista :) Nyt lähen tästä Europe Music Awardsien pariin jos dad raaskii kääntää futiksen pois. Talostahan tosiaan löytyy neljä telkkaria mutta emmä halua kattoa missään muualla kun olkkarissa :D Nojoo. Tuun taas postailemaan kun on aikaa! Parin viikon takaa on julkaisematta kuvat kun kiivettiin dadin kanssa vuorelle ja nähtiin koko Williamsburg, muutenkin ois vaikka mitä muuta mutta aikaa ei !

Tulipas kerrassaan hirmuisa määrä tekstiä ja kuvia. Ihmettelen jos joku jaksoi kaiken lukea. Tässä vielä video Shannonin synttäreiltä, jos ketään kiinnostaa!


Ps. Nythän tosiaan on isänpäivä Suomessa. Oikein hyvää isänpäivää, isä. Olet ajatuksissani ja ikävä on kova. Kiitos kaikesta. 

8 kommenttia:

 1. taas niin hyvän mielen päivitys :) on näitä vaan kiva lukea ja kuvia ihailla <3
  -ä-

  VastaaPoista
 2. http://australiatimetogo.blogspot.com.au/2013/11/haaste.html Moi! Sinut on haastettu kertomaan vähän lisää itsestäsi, käy katsomassa mun blogista lisää:D

  VastaaPoista
 3. En kestä, viimeks meillä oli samis että unohdettiin mikä kurpitsa on suomeks, nyt huomaan että sun pelipaidassa lukee Finn, arvaappa vaan mitä mulla lukee :DD no Finn tietenkin!!! Mutta näyttää kyl tosi hauskalta varsinki noi yllätysjuhlat!!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikäää :D:D miten teiän peli meni ;) ja hauskaa kyllä oliki, vois viiä tätä jenkkienergiaa vähän suomeenki sitte ! :p

   Poista
 4. Ihania iloisia ihmisiä <3 Aloin taas vaan liikutuksesta itkee miten ajattelevaista ja ystävällistä ja ihanaa on järjestää yllätyssynttärit! Kävin viemässä haudalle kynttilän. Oli kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eeveeeeeeee :D oli kyllä oikein onnistuneet juhlat :)
   <3

   Poista