lauantai 1. helmikuuta 2014

Guys' Basketball Game

Heloou, tällee pirteenä lauantaiaamuna aattelin pikasesti tulla päivittämään eilisillasta joka muun muassa vei ääneni mutta oli yks hauskimmista päivistä taas vähään aikaan! Alex tuli mut hakemaa puol kuuden aikoihin ja lähettii pelii, eka oli JV eli Junior Varsity peli, mikä voitettiin. JV pelissä ei viel hirveesti ollu porukkaa mut alko sit kannustajia lappamaan sisään kasvomaalausten ja muiden hassutusten kera ja Varsity gamen alkaessa siellä olikin jo kaikki. Teemana oli tällä kertaa White Out eli kaikki meiän koululaiset pukeutu valkoseen, ja ideanahan on seistä koko pelin ajan ja kannustaa hulluna omaa joukkuetta. Ääntä meistä lähtikin ihan reippaasti ja hypittiin kiljuttiin ja kannustettiin ja lopulta myös voitettiin! Oli aika intense en keksi suomeks sanaa peli ja mentiin myös jatkoajalle, josta sitte meiän pojat otti voiton.

Kuten oon maininnu, niin tää yhteisö on aivan jäätävän pieni, joten porukkaa ei ole paljon. Jos sanon että meistä lähti ääntä, niin joo, kyllä meistä lähti, välillä tuntu että korvat ja kurkku halkee. Eihän se tietenkään oo mitään verrattuna tuhatpäisiin katsomoihin mutta ei se ookkaan tässä se pointti. Hauskaa oli, hyvä meininki ja mahtava high school spirit, se siinä on se pointti. :)Tässä vielä videonpätkä viimisistä minuuteista, taitaa kaikilla olla jo ääni lähteny tossa kohti


Tänään tulee kanssa olemaan hauska ilta, koko suku tulee meille ja pidetään "juhlat", nää kutsuu juhlaksi, mä kutsun yhdessäoloksi ja syömiseksi. :) Syy tähän on huomenna pelattava Super Bowl eli kauden isoin football peli, jonka siis Colorado Broncos ja Seattle Seahawks pelaavat New Yerseyssä lumimyrkyssä ja pakkassäässä... Good luck! Muuten suku tulis huomenna, mutta peli on niin "myöhään" että juhlat pilaisivat momin ja dadin kello kymmenen nukkumaanmenoajan :D Mutta näillä eväillä tällä kertaa! Tuun päivittelemään piakkoin lisää kuulumisia. Hyvää viikonloppua!2 kommenttia: