tiistai 25. helmikuuta 2014

Viime päivien kuvat ja kuulumiset

Turha sitä kai anteeks on pyydellä ettei tänne oo kerenny päivittelemää. Arki rullaa täällä semmosta vauhtia että hirvittää kuinka pian oon jo lentokoneessa tulossa takasin Suomeen. Kovin usein en tietokonetta kaiva esiin kun tuntuu turhalta viettää aika tietokoneella istuen ku on niin paljo muutakin tekemistä. Ja ei, en edes niitä pakollisia asioita saa aikaseksi tehä mutta kaikki ajallaan, kai?
Mulla ei edes riitä sanat kuvailemaan miten onnellinen oon tästä perheestä. Oon sanonu sen varmaan noin satamiljoonaa kertaa mutta se vaan on niin totta. Mom ja dad ja tietenki muukin suku mutta etenki momiin ja dadiin on luonu niin vahvan suhteen että voin sanoa aika varmasti sen olevan ikuinen. He tulee ikuisesti olemaan osa mun elämää. Enkä halua edes kuvitella sitä päivää kun pitää vilkuttaa hyvästiksi, tietämättä koska koittaa se päivä jolloin nähdään uudestaan.

Yleisurheilun viralliset treenit alkaa maanantaina mutta tässä on jo pari viikkoo ollu sisäharkkoja (getting in shape) joka toinen päivä. Meil on sairaan hyvä porukka siellä ja en malta odottaa et päästää kunnolla treenaamaan joka päivä. Mä aion siis juosta pitkää matkaa ja jos saadaan viestijoukkue kasaan niin siinä olisin sitte kanssa. Korkeushyppykin kiinnostais mutta en vielä tiiä aionko sitä kokeilla.
Koriskausi on ohi, tyttöjen joukkue pääs play-offseihin eli hieno juttu mut en ihan kirjaimellisesti tiiä mitä se tarkottaa :D Hyvin siis pelasviat kauden kuitenki! Pojat myös! Pari peliä menin kattomaa ja alempana kuvia kun oli crazy night - eli pukeudu hullusti, ja oli samalla pelaajien ja cheerleadereiden senior night eli ne kaikki tuli tunnistetuksi yleisön edessä Kova himo ois lautailemaan, ehkä vielä joku päivä pääsen täällä rinteeseen! :)

Nyt viikonloppuna juhlittiin filippiiniläisvaihtari Heartin 16-vuotis synttäreitä ja mentiin keilaamaan. Hauskaa oli sielläkin ja kakku oli h-y-v-ä-ä!!! Sunnuntaina oli AFS:n mid year meeting, vähän myöhässä mutta kuitenki. Mentiin semmoseen potkunyrkkeilypaikkaan ja siellä oli vähän orientaatiota ja yhdessäoloa ja syömistä. Oli kiva nähä taas kaikkia vaihtareita mut vähän kökkö kun asutaan suht kaukana toisistamme nii ei pysty hirveesti järkkäilemää mitää yhessä. Anyhow. Tässä vähän kuvia, täytyy myöntää että kamera ei hirveen ahkerasti oo kulkenu mukana, tai sit vaan ei oo mitään mihin sitä kantais!


cheering section 

vaihtarit 

tää oli sairaan hauskaa! minä ja pikkunen Anna Marie :)
  

Tässä ihana video Alainasta :D Näyttää ihan hurjalta mut se tykkäs ihan hulluna 
vaikka oliki ihan sekasin ton jälkee! Älkää huolestuko että täällä vauvoja rääkätään!

Ja unohtamatta tietenki Olympialaisia!! Suomen kaikki miesten pelit näin paitsi yhen ja vaikka kultakaan ei ollu kaukana niin pronssi kuitenki ihan huippu juttu!!! Varsinki ku tiputettii jenkkilä mitalipallilta 5-0 ;) Aika paljo on ihmiset saanu kuulla siitä hahaha. Muun muassa social problems kokeeseen piirsin komeen 5-0 NO MEDAL FOR YOU USA -tekstin kanssa :D onnittelut siis leijonille + muillekin mitalisteille! :)


2 kommenttia:

  1. Eikä tolla on hauska taas leijua tolla Suomen mitalilla!! Kun olin Kanadassa 3 kuukautta ja Suomi voitti nuorten MM-jääkiekon, nii piirtelin kans paperit täytee kaikkee kivaa :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niimpä!! :D saa kyllä jenkit helpolla ärsyyntymää ja varmasti kanadalaiset myös ;)

      Poista