torstai 6. helmikuuta 2014

Super Bowl + muita kuulumisia ja kuvia

Hellurei ja hellät tunteet. Aika rento viikko ollu tähän mennessä, tiistaina oli 2hr delay ja tänään sekä keskiviikkona peruttiin koulu taas vaihteeks, koska siis aivan hirvittävä lumimyrsky!!! Mmm, not. About 10cm lunta ja heti ollaan hirveessä paniikissa täällä. Vähän suomalaista maalaistyttöä naurattaa mut eihän siinä, kyllä vapaapäivät aina kelpaa :D
Viikonloppuna oli se kauden tärkein futispeli ja vaikka kuinka oltiin kuulemma luvattu kurjaa ilmaa ni se oli kuitenki jotain 10 astetta plussan puolella siellä New Yerseyssä. Lauantaina momin puolen suku keräänty meille ja upporasvapaistettiin (fry) kaikennäköstä herkkua: kokonainen kalkkuna, juustotikkuja ja palloja, suolakurkkuja, herkkusieniä, jalapeñoja, kukkakaalia sun muuta. Oli muuten sairaan hyvää! Ja epäterveellistä :D Oli kaikin puolin hauska ilta!
Sunnuntaina sitte herättyäni lähin metsään tallustelemaan kun oli nätti ja lämmin ilma. Skypettelin siinä vähän kotiinkin ja illalla oli tuli sitten se itse peli, jonka Seattle Seahawks voitti aika reippaasti. En hirveen tarkasti itse peliä seurannu. Half time show oli aivan huikee, Bruno Mars ja RHCP! Sit Super Bowlin mainoksiin aina panostetaan aivan hulluna ja ovat kuulemma tosi hauskoja mutta tänä vuonna kaikki haukkuivat ne mainokset että ei ollu hauskoja (eikä kyllä mun mieleen mitään niistä jäänytkään). Myös peli oli aika tylsä kun Seattle vei niin täysillä Coloradoa. Mutta, siinä oli kuitenki yks jenkkikokemus lisää :)
Maanantaina lähettiin momin kanssa Altoonaan, tiistaina oli tarkotus skipata koulu ja lähtee Gavinin kans laskettelemaa mut se tuli kipeeks ni siirrettii se jollekki toiselle päivälle. Tiistaina sitte kirkon siivouksen jälkeen Cameron ja Alaina tuli meille yöks ja olivat tänään koko päivän hoidossa. Mun vapaapäivän vietto siis meni aika pitkälti lastenvahtina ja lumessa peuhatessa Cameronin kanssa.
En vissiin aikasemmin maininnu, mutta Ski Club on nyt ohi ja sillä neljännellä kerralla mentiin Shenian kanssa lumilaudalla, ihan huvin vuoks kokeiltiin kun normaalisti mennään suksilla. Myös Natalie vaihto siks kerraks laudasta suksiin. Täytyy sanoa että pisti miettimään miks käytin kaikki nää lasketteluvuodet suksiin kun laitailu on vaan niin paljon hauskempaa!!! Pikkusena menin laudalla mut sit vaihdoin suksiin ja nyt monen vuoden jälkeen kokeilin uudestaan ja oli aivan huippua, rakastuin siihen aivan totaalisesti! Koko ajan nyt vaan tekis mieli lähtee rinteeseen, ja voin vannoa että tästä lähtien meen kyllä laudalla! En ees kaatunu ku kerran ja yllätyin kaikin puolin miten "hyvä" olin vaikka en ollu lautaan koskenutkaan uhmaikävuosieni jälkeen!
Sitten pari ikävämpää uutista tähän loppuun. Joulukuun alussa tosiaan varasin matkani BELO järjestön kautta semmoselle West Coast Tourille joka ois kesäkuussa 2viikkoa, sisältäis Arizonan, Nevadan ja Californian kaikkine mahtavine kohteineen. No, nyt mun pitää valitettavasti perua se matka koska lumipäivien takia valmistuminen siirty silleen että se ja matka olis päällekkäin. Harmittaa kovasti, koska se ois ollu ihan ainutkertanen kokemus tommonen kiertoreissu vaihtariporukalla ja vielä siihen hintaan. Mutta sille ei nyt mitään voi joten tässä lähiaikoina nyt täytyy kirjallisesti peruuttaa se matka. Potuttaa. Niinkun potuttaa myös se, että 2,5vk päästä olis huippu reissu tiedossa Ski Clubin kautta West Virginiaan, missä päästäis laskettelemaan koko viikonlopuksi ja ois hyvä porukka. No, siihenkään en voi osallistua vain ja ainoastaan koska samana viikonloppuna on AFS:n pakollinen mid year orientaatio. Rakastan matkustamista ja nyt täällä ollessa ois hyviä mahollisuuksia nähä muutakin Amerikkaa, niin sitte kaikki osuu päällekkäin enkä pysty osallistumaan mihinkään, kyllä harmittaa :( Mutta ei sille voi mitään. Pää pystyyn ja toivotaan että tulevaisuudessa pääsen sitten näkemään enemmänkin Jenkkejä, kun tän vuoden aikana en hirveesti pääsekään matkustelemaan. En nyt ihan maatani menettänyt noiden takiakuitenkaan, mutta kunhan mainitsin asiasta nyt täälläkin. Loppuun vielä kuvia piristämään tätä tekstipainotteista postausta!


2 kommenttia:

  1. Sillonku mä olin vaihdossa siellä nii meille tuli kauheita uhkailukirjeita AFS:ltä että ei saada mennä noille Belon reissuille. Jännä että ne on nyt kääntänyt kelkkansa... Ne ei siis halunnut et maksettais niille rahaa retkistä vaan ois halunnut et tehdään kaikki AFS:n kautta ja sitte ne keksi kaikkee huonoja juttuja tosta Belosta :D Se oli nii läppä kun mä näin sen niiden bullshittin läpi mut kaikki jenkit esim mun hostit oli sillee et omg ihan kauheeta. Onneks en halunnut kyseisille reissuille nii ei jääny harmittamaan. Ja tosiaan toi on niin perseestä että sulta jää välistä juttuja koska pitää olla jossain pakollisis orientationeis. Muistan ku itelläki jäi välistä kivoja juttuja. Noita ei silleen ajatella ihan loppuun asti kun niistä tehdään "pakollisia" et hei vaihtareilla voi olla oikee elämä elättävänä eikä välttämättä pääse just sillon paikalle ku on "pakko"...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mullekki AFS urputti ihan huolella että ei pitäis mennä ja selitti kaikkea huonoa mutta en pahemmin välittäny ja olin menossa kuitenki. Mun aluevalvojan kanssa ei synkannu missään vaiheessa ja nyt ton matkan takia (jolle siis en edelleenkään ole menossa) meni kyllä ihan sukset ristiin sen kanssa. Ei kyllä pahemmin kiinnosta mulla menee niin hyvin perheessä et en mä mitään aluevalvojaa tarttiskaa, mutta voin kyllä sanoa että ei se hommiansa hoida :D Varmaan ikinä kysyny multa miten menee yms. Mut joo lievästi kyllä ottaa päähän et jää reissut välistä mutta turha sitä murehtia kun ei sille mitään voi. Kyllähän me mielellämme mentäski afs:n järjestämille reissuille jos ne olis edes verrattavissa noihin Belon reissuihin mutta ei kyllä ihan samaa luokkaa kuitenkaa :D

      Poista