tiistai 25. kesäkuuta 2013

Kiirettä pitää

Moi! Heti alkuun mulla on pätevä selitys miksen oo antanut kuulua itsestäni vaikka asiaakin olisi. Kiire. Koko ajan. Joka paikkaan. Tää kesän alku on nyt ollu niin hektinen et en tajua itekkään. Nyt on kolme viikkoa ja kaks päivää töitä takana ja vielä ois viikko ja kolme päivää jäljellä. Mun päiväjärjestys näyttää melkee aina samalta: kuudelta herätys - töihin - Lahteen - kotiin vikalla junalla eli kotona 12 jälkeen ja taas kuudelta herätys ja sitä rataa. On siis pikkusen univelkoja! Mut eii se mitään, kesästä ja ihmisistä pitää nauttia vielä kun voi! :)

Tossa kesäkuun alussa mulla oli viisumihaastattelu, ihan iisi nakki! Siis oikeesti, se itse haastattelu kesti ehkä 2min missä kysyttiin englanniks mitä kuuluu, miks osallistun tähän ohjelmaan, tiedänkö vielä mihin meen ja mitä mun vanhemmat tekee työkseen. Sitä ennen siinä oli turvatarkastus, kerättiin tavarat ja mentiin metallinpaljastimen läpi. Sitte annettiin ja saatiin jotain papereita ja jotain. Ja viisumi tuli viikon sisällä postiin, nyt mun passissa on semmonen hieno sivu 8) Mutta keillä tää haastattelu on vielä edessä, niin pelko pois! Se on ihan palanen kakkua.

Eilen kävin maksamassa viimeisen laskun, eli nyt mun vuosi on maksettu, i'm proud! Kannatti säästää kaikki pennit :) Nyt pitää vielä jossain vaiheessa keritä laittaa kaikki tarvittavat lääkäripaperit kasaan ja lähettää ne taas tonne ku jenkit haluu tuoreimmat tiedot... Enää ei siis ole paljoa jäljellä paperiasioissa :)

Reilun kuuden viikon päässä häämöttää lähtöpäivä. Nyt mua on alkanu pelottamaan lähtö. Mun aika täällä loppuu kesken. Mulla on niin paljon suunnitelmia kesällä vielä ja niin monia ihmisiä näkemättä ja paikkoja käymättä ja jossain vaiheessa ois kiva ihan vaan rentoutuakkin. Ei vaan aika riitä. Mä en vieläkään sisäistä että mä oon lähdössä. Mä odotan innolla mun vaihtovuotta, mutta tän kuun alussa tapahtu jotain mikä vaikuttaa nyt aika paljon kaikkeen, ja se mua ehkä eniten pelottaakin..

Kesä on siis sujunut oikein hilpeästi muuten, tosiaan siis lähinnä Lahdessa on vapaa-aika tullu vietettyä kavereiden kanssa. Eilen käytiin vanhalla tutulla kaveriporukalla kaverin mökillä ja kalassa ja oli ihana olla taas sillä porukalla! Juhannuksen vietin Jessen kanssa, käytiin lintsillä ja aattona mentiin kattomaan kokkoa. Muuten koko viikonloppu vaan nautiskeltiin vapaista.

Oho, tuli vissiinki koko kuukauden edestä asiaa, nyt pitää lopettaa tää tarinoiminen! Tosiaan zori tästä pitkästä tauosta, palataan taas :) Hyvää kesää kaikille ja toivotaan me onnettomat kodittomat että saadaan perhetiedot pian! ♥ IMG_0599 IMG_0655 IMG_0664 IMG_0678 IMG_0745 IMG_0794 IMG_0829 IMG_0882

4 kommenttia:

 1. Ethän vaan oo mennyt rakastumaan? Samaa huolta olisi tällä suunnalla.. Miten sitä pitikään löytää jotain näin hienoa nyt, kun pian pitäisi olla tuhansien kilometrien päässä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kieltääkään en voi. toi pienoisen lisämurheen tähän kaikkeen..

   Poista
 2. Hyvää vaihtovuotta sule :-) ps. vapianos on ihaaa ruokaa :3

  VastaaPoista