tiistai 24. syyskuuta 2013

AFS meetinki!!! :)

Moi! Eilen oli tosi hyvä päivä, meil oli eka AFS tapaaminen. Meitä on siis central pennsylvanian, marylandin ja west wirginian alueelta 20 vaihtaria. Oli ihan huippua nähä niitä ja jakaa kokemuksia ja etenki norjalaisen Anna Marien kanssa puhuttiin tosi paljo koska Suomi ja Norja on niin lähekkäin kulttuurin sun muiden kanssa että ymmärrettiin kyllä tismallee toisiamme! Mentiin siis Huntingdoniin Lake Raystownille, ensiks oli parin tunnin "risteily" järvellä jossa oli kyllä ihanat maisemat! Siellä ei pahemmin ollut ohjelmaa, hengailtiin ja juteltiin ja nautiskeltiin :) Sen jälkeen oli picnic ja voi hyvänen aika, NO MORE HOT DOGS AND HAMBURGERS FOR ME PLEASE anyhow jälkkärit oli superhyviä. Sit oli itse orientaatiota, meiän leader John piti sen meille, samaan aikaan hostvanhemmille oli omat orientaatiot ja host sisaruksille omansa. Keskusteltiin just esim koti-ikävästä, kuinka ollaan sopeuduttu, kuinka menee perheessä ja koulussa yms. Mut kokonaisuudessaan oli kyllä tosi kiva päivä ja ilmakin oli just hyvä. Kyllä se syksy on tullut tännekkin, lehdet alkaa jo vaihtaa väriä ja aamut on tosi kylmiä. Päivälämpötilat on sen verran lämpimät et pystyy vielä ongelmitta cross country treenit vetää shortseissa ja t-paidassa :)
Perjantaina oli taas futispeli, tuli eka häviö :( Lauantaina mentii Missyn kanssa shoppailemaa ja löydettii homecoming mekot + kengät. Tuun olee niin prinsessa sinä päivänä. Löysin myös parit farkut ja yhet lökärit ja yhen neuleen mut eniten rahaa palo urheiluvaatteisii. Täytyy kyl sanoo et hintataso on halvempi täällä, tai no riippuu mikä kauppa ja mitä ostaa mut noin keskivertosesti vaatteet kengät yms on kyllä halvempia. Esim converset oli $35 eli n. 30€. En ostanu ku ei ollu kivaa väriä mutta suunnitelmissa kyllä on. Heti ku pääsee seuraavan kerran shoppailemaa ;)

Tässä kuvia eiliseltä! :)

IMG_3129 The whole group. Meitä on ainakin Saksa, Belgia, Italia, Portugali, Norja, Chile, Thaimaa, Filippiinit, Ukraina ja Japani. JA SUOMI!!! 
IMG_3138 I hate my hair haluun ruskeen. Täs on Williamsurgin vaihtarit Heart, minä ja Paul. IMG_3142 IMG_3146 Mom&dad <3
IMG_3149 IMG_3150 IMG_3152 IMG_3155 IMG_3169 IMG_3180 Bailey sweetie <3
IMG_3187 IMG_3189
Madalena Portugalista ja Anna Marie Norjasta. Suunniteltii näitten tyttöjen kanssa että nähtäis joskus yhessä ja tehtäs jotain kivaa. :) 
IMG_3194 IMG_3203 IMG_3216 IMG_3219 IMG_3225 Hyi noi kalat oli ihan valtavia ja niitä oli ihan sairaasti ne oli ihan kylki kyljes toisiaan. Hyi ne oli ällöjä ja toi suu!!!!

Seuraavat kuvat varastin facebookista
Rachel & me

Pelailtiin vähän lentopalloaki :) I suck en tosiaa oo lentopallon pelaaja, muut urheilut sujuu mut ei lentopallo :D

orientaaaaaatiota!

All rightis nyt varmaa pitää alkaa taas yrittää saada matikkaa tartutettua mun aivoihin joten adiooos! Ja kiitos äiti paketista, oli kiva saada ruisleipää ja salmiakkia 8) Kaikkea hyvää Suomeen! <3

4 kommenttia:

  1. haha noi kalat XD <3 siel on kyl kaunista ja tääl on yks joka ikävöi niin valtavasti <3

    VastaaPoista
  2. ja täällä toinen, joka kanssa ikävöi valtavasti... kaunis lapsi kauniissa maisemissa :) ole hyvä vaan paketista, lisää tulee kunhan saadaan pieni organisointi aikaiseksi Jessen kanssa...
    -ä-

    VastaaPoista