keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Lower Trail kuvia

IMG_2861 IMG_2866 IMG_2868 IMG_2882 IMG_2899 IMG_2910 IMG_2922 IMG_2918 IMG_2944 IMG_2956 IMG_2964 IMG_2971 IMG_2978

Juniata River on pitkä joki joka menee myös Williamsburgin läpi. Sen varrella on ties kuin monen mailin edestä Lower Trailia, tai Rails to Trails, kummalla nimellä nyt haluaa kutsua. Kävelen siis n. kilsan verran kotoota ja pääsen joen varteen.  Rakastan tota aluetta, siel on niin vihreetä ja vehreetä ja rauhallista, ainoo mitä kuulee on veden solina ja lintujen ja ötököiden äänet. Kelpaa kyllä tämmöselle maalaistytölle. Ja puut on tosi paljon isompia ja korkeempia kun Suomessa keskivertopuut. Välillä meillä on cross country treenit tuolla mutta etenki viikonloppusin kun meen yksin juoksemaan ni meen nimenomaan tonne. Se onkin tarkotettu erilaisille liikuntamuodoille: lenkkeily, pyöräily, ratsastus ja talvella mahollisesti hiihto. Lenkkeilijöitä ja pyöräilijöitä siellä on eniten, ja jenkkimäisesti kaikki tervehtii vastaantulijoita :) Vesi vaan on mun elementti ja oon maailman onnellisin et pääsin paikkaan joka on näin lähellä jotain luonnonvettä.

9 kommenttia:

 1. Ihana paikka <3
  Kiitos näistä ihanista kuvista :)
  Mäkin rakastan vettä, se on vaan niin mun elementti :)
  Ainoo paikka Suomessa, jossa on vähän samanlaista on Hämeenlinnan Aulanko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! :) Oon joskus ollu Hämeenlinnan Aulangossa mutta en kyllä yhtään muista minkälaista maisemaa siellä on :D Vesi on paras <3

   Poista
  2. Aika samannäköstä, mutta ei ehkä ihan noin kaunista :)

   Poista
 2. Oi ihanan näköset lenkkeilymaastot sulla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onn!!! Ja jos lähtee toisee suuntaa ni siel on sora/hiekkatie ni siellä ennemmin juoksen ku asfaltilla :)

   Poista
 3. Moooooi löysin ihan randomisti sun blogin ja oon nyt vähä innoissani koska mä olin AFS:n kautta vaihdos Pennsylvaniassa 2008-2009. Tulee ihan vanhat jenkkijutut mieleen ku luki sun juttuja. Mulla oli mun lähtöorientaatio just Williamsburgissa. Vaihtarivuoden vietin pikkukylässä Huntingdon Countyssa. Jään niin lukee näitä sun juttuja =)

  VastaaPoista