maanantai 16. syyskuuta 2013

Kulunut viikko

Moi! Käytii hakee jättiskättijäätelöt ja tehtii vaihteeks salsaa ja ollaan vaa lököilty tää päivä. Onneks. Koko muu viikko oli taas niin kiireinen et tää tasotti ihan mukavasti. Koulussa meni päivät taas ihan normaaliin malliin, tiistaina vai keskiviikkona anyways oli cross country race ja voin sanoo et melkee kuolin. Matka mikä juostaan noissa raceissa on aina 5km. Noh, tona päivänä se ihana reitti sisäls yheksän HERVOTONTA ylämäkee, siis pitkiä ja jyrkkiä, ja lämpötila oli 34C! Joo myönnän, kävelin varmaa puolet siit matkasta mut niin teki moni muuki, se vaan oli ihan hirvee!

Sit oli taas mukavasti noit kokeita ja testejä. Koulun pitäis olla helppoo, oon sentää maasta jossa on yks maailman parhaimmista koulutussysteemeistä ja jenkit eimilläänpahalla on aika tyhmiä. Tollee noin yleisesti ottaen. Mut koulu ei oo helppoo, tai ei se liikoja paineitakaa anna mutta ei sitä läpi mennä tekemättä mitään. Mitä mä ehkä vähän toivoin kjeh noeivaa. Yleensä tunneilla kannan sanakirjaa mukana vaikka enkku onkin parantunu ni silti joissain aineissa ne sanat vaan on jotain ihan uskomattomia, mitä en oo ikinä kuullukkaa ja sit pitää lukea joku juttu ja kirjottaa essee mistä siinä puhutaan ja oma mielipide, eli sanakirja tosiaan on tarpeellinen. Kaikki jotka mut tuntee (Eve, please älä voivottele siellä) tietää että matikka ja fysiikka on ihan hepreaa mulle, mun aivot vaan ei oo tarkotettu siihen tarkotukseen. No, koitahan niitä sitte opiskella semmosista aiheista mitä en oo aikasemmin opiskellu nimimerkki amis joka ei vuoteen muutenkaan opiskellu matikkaa tai fysiikkaa ja kaikenlisäks englanniks ja en ymmärrä niitä termejä! Tosi turhauttavaa, välillä oikeesti pelkään että jos ei ala numerot ja äxät ja kemialliset reaktiomerkinnät mitkä lie tarttumaan mun aivoihin ne vielä lähettää mut kotiin ja laittaa käymään yläasteen fysiikan tunnit uusiks. No thanks.

Perjantaina oli taas futispeli, homegame ja VOITETTIIN TAAAAAAS!!! Go pirates <3 Se on vielä ihan tosi hienoa koska näil ei oo yli 20 vuoteen menny näin hyvin, me ollaan voitettu  kaikki pelit ja perjantain tulos 41-7 oli vielä paras tulos 23 vuoteen. Haha kaikki sanoo et on mun (tai kai muittenki vaihtareitten :D ) ansiota et meil menee näin hyvin hehe :p Ainii ja ku perjantai oli sateinen päivä ni puettiin meiän band uniformujen päälle sadeuniformut ja en vaan kestä ne oli niin ihanan järkyttävät ja näytettii vaa yheltä isolta bingviinilaumalta :'D Harmi et mul ei oo kuvaa niistä. Pelin jälkee oli taas tanssi ja oli hauskaaa, olin lähinnä Missyn ja Karan kanssa ja minä ja Kara oltii ihan hulluja ja kaikki vaan sano et oltiin saatu liikaa sokeria hehehups eikai sentään.

Eilen menin tonne Lower Trailille napsimaan valokuvia kun ei ollu parempaakaan tekemistä ja halusin olla ulkona mut en jaksanu juoksemaa lähteä. Sit mentiin kattomaan Huntingdoniin Cameronin soccer peliä joka oli kyllä varsinaista nappulapalloa :'D tultiin kotiin ja lähettiin takasin Jessien ja niiden luo ja siellä oli taas vaihteeks campfire, en muista koska on viimeks ollu lauantai ilman campfireä. Ne on kyllä kivoja mutta alkaa pikkuhiljaa tulla hotdogit ja hampurilaiset ja makaroonisalaatti joka maistuu ainoostaa majoneesille korvista ulos. Sit hurjasteltii kaikilla mönkkäreillä ja mopoilla siellä pihassa Chrisin ja Cameronin kanssa. Kakspyöränen oli ok, kolmipyöränen ihan hirvee koska se oli niin iso ja ne renkaat ihan jäätävät ni en osannu hallita sitä ja meinasin ajaa puuta päin. Mut Cameronin neljäpyöränen pikkumönkkäri oli just mahtava! Cameron 5v siellä veteli ku vanha tekijä ni kyllähän mäki sit halusin kokeilla ja jossain vaiheessa Cameron halus tulla mun kyytii ja oli kyllä hauskaa :D Chris vei mut sillä isolla mönkkärillä johki metsäreitille ja sanoinki sille et vaik oon tämmönen pelkuri ni rakastan kaikkee extremee! Osaatteko muuten sanoo miks kukaa täällä ei osaa käyttää mun kameraa?! Siis maailman yksinkertasinta, paina nappia. Mutta ei, ei kukaan osaa ja sen takia musta ei sitte pahemmin oo kuvia :D

Tänää oli rento päivä, aika luksusta vaihtelua normielämälle. Koulu, cross country, kotiin, suihku, ruoka, läksyt... Sit oonki jo melkee valmis menee nukkumaa. Ja viikonloput yleensä on aika täynnä kaikenlaista ohjelmaa. Joten teki kyllä ihan hyvää nukkua pitkään, heilua yöpuvussa kello kolmeen asti ja hengailla vaan, tehä vähän salsaa ja käydä jäätelöllä ja skypettää Jessen kanssa <3 Ens lauantaina toivottavasti pääsen vihdoinki shoppailemaan! Riippuu siitä läpäseekö Missy sen ajokokeen perjantaina. On nimittäin jo aikakin päästä kaupoille  kun oon nyt viis viikkoa eläny sillä määrällä vaatteita jotka Suomesta mukaan pakkasin.
Huh, puolet tästä tekstistä kirjotin uusiks ku netti pätkäs ja piti käynnistää kone uudelleen ja tietenkää se ei ollu tallentanu näitä joten on varmaan aika epäselvä mutta ihan sama. Tässä vielä jotain kuvia lauantailta!


IMG_2986 IMG_2994 IMG_2995 IMG_2999 IMG_3019 IMG_3046 IMG_3055 IMG_3070 IMG_3077 IMG_3093 IMG_3099 IMG_3113 IMG_3119 IMG_3123

Enkä vaan pääse yli kuinka ihania Cameron ja Alaina on! Cameroniin oon ihan rakastunu ja se tykkää musta ja en malta aina odottaa et nään ne taas :D Ja Alaina on niin ihana kaunis pikkunyytti jota tekee koko ajan vaa mieli helliä ja pitää sylissä <3

6 kommenttia:

 1. Jooo mihin hävis se helppo jenkki high school?!?! Oon panostanut ja yrittäny enemmä tosissani ku varmaan ikinä ja silti saan kaikesta vaan D ja jos saan käyttää muistiinpanoja niin C. Tai sit oon vaan täysidiootti. Ja sama kun sulla, ei meille amiksille taida oikein aueta toi matikka, ite ainaki oon ihan ulapalla etenki sanallisten tehtävien kanssa :D mut kivalta näyttää ja hyvä että sulle menee hyvin!

  VastaaPoista
 2. Soitakko sä marching bandissä? Mun unelma ja helpotus että soittoa voi jatkaa vaihtarinakin jos nyt vielä saan porukoilta luvan lähteä 2015-2016 ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo soitan! Varmaa jokasesta jenkki high schoolista löytyy marching band ja ne kyllä mieluusti ottaa lisää soittajia tiimiinsä! Joten mitä todennäköisimmin pääset jatkamaan soittoa, jos nyt ensiks vaihtoon pääset. Toivottavasti pääset!! :)

   Poista
 3. Mä niin haluan vaihtoon!!!! Kauhee kuume mutta pitäs varmaa vaa yrittää jotai stipendejä saada mut kyllä mä vielä pääsen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ilman muuta lähteä, toivottavasti saat onnistumaa! Nimenomaan haet erilaisia stipendejä eri järjestöistä (muistakin siis kun vaihtarijärjestöiltä), teet pari kesää töitä ja säästät kaikki synttärilahjarahat sun muut, kyllä sä vielä pääset unelmaasi toteuttamaan! :)

   Poista