lauantai 31. elokuuta 2013

1st football game!! + school

Eilen oli meiän eka football peli, se oli vieraspeli eli ajettii bandin kanssa kahen keltasen koulubussin kanssa Claysburgii. Peli alko seittemältä ja kesti jonku reilu pari tuntii ehkä. Mulle just aikasemmin päiväl yks pelaaja kerto kuinka Williamsburg ei oo voittanu Claysburgia kahteenkymmeneen vuoteen ja kuinka Williamsburg ei oo voittanu kauden ekaa peliä kahteenkymmeneenkuuteen vuoteen. Sanoin että mun ei sit varmaa kannata odottaa voittoa :D Me kuitenki voitettii eilen!!! Se tunnelma koko ajan oli ihan huippu ihan HUIPPUHUIPPUHUIPPU!!! Siel ei ollu paljo porukkaa koska molemmat koulut on niin pieniä. Molempien koulujen marching bandit soitti siel sekä pelin aikana omilta paikoiltaa sekä puoliajalla kentällä marssien. Oli just siistii haha :D Itse footballista lajina en mitään tajunnu. Paitsi opin ymmärtää touchdownit! Sitä oli tavallaa ärsyttävä yrittää seurata ku ne pelas ehk 5 sekuntii ja peli poikki, 4 sekuntii ja peli poikki, 10 sekuntii ja peli poikki... Koko ajan jotain tapahtu minkä takii se keskeytettii ja pari pelaajaa vastapuolelta vissii vähä loukkaantuki. Ilma oli KUUMA, olin varannu laukkuu farkut ja hupparin minkä heitän päälle jos tulee kylmä mut ei puhettakaa, hiki vaa virtas koko ajan ja sit niissä uniformuissa ni ei huhhuh... Kaikista paras hetki oli kuitenki paluumatka! Istuin toisen vaihtaritytön Heartin kanssa ja vaa laulettii koko matka :D Sit ku tultii Williamsburgii ni molemmat  bussikuskit vaa töötötti taukoomatta ja bussin ikkunat oli auki ja me vaan kiljuttii ja karjuttii ja huudettii ja laulettii ja herätettiin koko kaupunki koska ajettii vaa ympyrää siel ja se fiilis oli niin mahtava! Just sitä high school spiritiä parhaillaan!!! Ku palattii koululle kenelläkää ei ollu enää ääntä ja mun kurkkuu sattu niin tuhottomasti... Mut oli sen arvosta :D Kameraa en ottanu mukaa mut kännykäl räpsin pari kuvaa. Tosin ainoostaa ennen peliä ja pelin jälkee.. Hups :D

1stga 1stgam 1stgamee 1stgamme 1stgame

Koulussa selvisin ekan viikon, en tykkää pahemmin päivän ekasta puoliskosta. Koska päivä alkaa ihanasti matikalla, sit on espanjaa joka on muuten kivaa mut siel on ainoostaa freshmaneja eli n. 13 vuotiaita eli siel ei pahemmin oo kavereita, sit on social problems joka on ihan mielenkiintosta mut pitää keskittyy tosi tarkasti koko ajan kielen takii, ja sit joku resource developement joka on aika tylsää.. Sit on lounas, tähän mennessä on tarjolla ollu pizzaa, hampurilaisia, spagettia ja hot dogeja joten neljänä päivänä söin salaatin... Istun siellä muitten senioreitten kanssa ja siitä lähtee sit päivän kiva osuus käyntiin kun eka saa vähän täytettä mahan pohjalle, sit on study hall jotka on vaan vähän niinku taukoja mut ne vietetään kirjastossa ja saat tehä mitä haluut siel, läksyjä tai vaa olemista. Siel oon yleensä Missyn, Heartin ja Paulin kanssa. Missystä on tullu ehkä paras kaveri  nyt tähän mennessä :) Eilen se sano mulle et "I have a feeling we will be close" ja mul on sama fiilis. Se on tosi ihana :) Sit on science joka on ihan tyhmää koska se on fysiikkaa&kemiaa ja kaikki jotka mut tuntee tietää etten vihaa mitään kouluainetta enempää ku fysiikkaa&kemiaa.. :D Mut tähän asti ainaki oon viel pysyny ihan kärryil, ja hei se on sentää englanniks! Sit on study hall tai liikkaa, liikka on kivaa. Sit enkkuu, seki on kivaa ja sit band/kuoroharkat ja sen jälkee cross country jossa juostaa ain joku 4 mailia eli 6-7km ja treenit on yleensä tosi rankkoja ku ei pahemmin oo taukoja ja sit ku toi 4mailia ei todellakaa oo tavallista hölkkää tasasella alustalla vaan ylämäkeä ylämäkeä spurtteja ylämäkeä spurtteja ooooh alamäki lisää ylämäkiä ja spurtteja joten tällä kunnolla se on kyllä aika raskasta :D Enää mailin (1,6km) juokseminen ei tunnu yhtää miltää..

IMG_2599
Tässä vielä tää lukujärjestys, joka päivä siis sama paitsi vaihtelee onko studyhall vai liikka ja band vai kuoro.

IMG_2600 IMG_2601
Social problems

IMG_2598 Tässä yks näistä show biiseistä, meillä teemana on James Bond music ja noi nuotit nyt on aika naurettavan helppoja mut eipähän oo liian haasteellista sit soittaa ja marssia samaan aikaan.

  IMG_2595IMG_2596 IMG_2597
Ja sit vähän koristelin mun seinää, laitoin noi kortit ja kirjeet mitä sain Suomesta lähtiessäni + kuvan musta ja Jessestä + kuvan Kennywoodista :) Toi on ihan mahtava toi Emilian tekemä kortti, sisäpuolella on tärkeä teksti ja lisää kuvia ja muuta mukavaa. Ja mummon ja ukon kortin tekstin luen joka ilta. Ihania ystäviä, ihana perhe <3

Ainii, mut pyydettii jo partneriks Homecoming tanssii joka on joskus Lokakuussa? Jenkit... :D

4 kommenttia:

 1. heeii!!! OON OLLU ITTEKI CLAYSBURGHIS 8D
  laita postausta sitku pelaatte Juniata Valley:tä vastaa, ku se oli mun koulu ;_;!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä vuonna sä olitkaa vaihdos ja minkä järjestön kautta? :) uu juniata valley, lupaan siitäkin jotain laittaa kun sen aika koittaa :)

   Poista
  2. viimevuonna ja EF:n kautta :-D

   Poista