keskiviikko 28. elokuuta 2013

VIRGINIA BEACH kuvia part 1

IMG_2320 IMG_2344 IMG_2355 IMG_2365 IMG_2368 IMG_2564 IMG_2377 IMG_2384 IMG_2407 IMG_2420 IMG_2426 IMG_2427 IMG_2431

Tässä ensimmäinen osa kuvia biitsiltä, torstai-ilta+perjantai. Lähettiin torstaiaamuna n. 8:30 ajamaan ja oltiin n. 5:30 pm perillä. Virginian päässä liikenneruuhka oli jotain ihan uskomatonta. Yhteen suuntaan menevillä kaistoja oli varmaa kaheksan vierekkäin ja tuntu et ei päästä yhtää eteenpäin, en ikinä oo ollu tommoses ruuhkas ennen! Mut päästiin perille ja hotellihuone oli kiva, suht iso ja sängyt oli ihanat ja meil oli parveke ja ulkopuolella heti ku astu ovesta ni oli juoma-automaatti + jääpalakone. Ekana iltana käytiin syömässä ja mentiin hostdadin kanssa meren rantaan kävelemään. En muistanu kuinka paljon rakastan merta, se tuoksu, sen pauhaus, aallot, pehmee hiekka paljaita varpaita vasten joita merivesi päättää aina välillä virkistää... Pimeä laskeutu nopeesti ja oli aika sumusta, kaupunki oli täynnä valoja ja toi ranta oli täynnä hotelleja yms. Oli kaunista, ja rauhallista. Seuraava päivä vietettiin aika pitkälti rannalla, oli reilu 30 lämmintä ja tuuli ei ollu liian kova. Lilluin meressä suuren osan päivästä ja harjottelin body boardaamaa. Cameronin kanssa tehtiin hiekkavalleja ja se leikki transformereillaan sun muilla ja selkeesti nautti! :) Rantsun jälkee oltii muistaakseni viel hotellin uima-altaalla jonku aikaa (Cameron oppi uimaan! ainaki jotenki :p ) ja lähettiin sit syömään. Illalla kierreltiin vähän noita kauppoja, se oli siis ihan täysin turistipaikka joten hinnat ja tavarat oli sen mukasia :D Yöllä nukutti hyvin.

Eilen alko koulu mut siitä tuun kertomaan myöhemmin lisää! Myös loput kuvat ja kuulumiset biitsiltä tuun päivittelemään myöhemmin :)

4 kommenttia:

 1. Ihania hyvän mielen kuvia <3
  saakohan sua sieltä koskaan kotiin ;)
  -ä-

  VastaaPoista
 2. Toi Virginia Beach näyttää niin ihanalta paikalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiva paikka! Vaikkakin ehkä mun makuun liian turistirysä mutta käymisen arvonen paikka anyways ja olihan siellä loputon hiekkaranta :)

   Poista