maanantai 5. elokuuta 2013

SURPRISE FAREWELL PARTY

Voi ei voi ei voi ei. Mulla on maailman ihanimmat ystävät!

Nää ihanat oli järkänny mulle perjantaiks yllätysläksiäiset! Se oli ihan mahtava juttu ja yhtä lukuunottamatta mun kaikki parhaat ystävät oli siellä! Ella soitti mulle perjantaina päivällä ja pyys että lähetään illalla kuvailemaan joten laita mekko päälle, tullaan J-Pn kanssa hakee sut seiskan aikoihin. Käydääkö moikkaa myös Hillaa ja Pinjaa?
Mentiin siis Hillan ja Pinjan luo ja kun astuin sisään ihmettelin miks keittiön pöytä on pullollaan kaikkii herkkuja ja keskellä oli amerikan kartta. Sen jälkee portaista alko valumaan mun ystäviä, kaikki nekin joita en ollut nähnyt pitkään pitkään aikaan. Itkuhan siinä pääs, ei voinu mitään. Oli ihan sanoinkuvaamaton fiilis sillä hetkellä. Kavereita eri puolilta ketkä ei edes tuntenu toisiaan ni silti ne oli kaikki mua varten kerääntyny tonne.
Syötiin juteltiin ja otettiin kuvia, tosin liian vähän. Ilta ois voinu jatkuu vaikka loputtomiin! Ei muuta kun ISO KIITOS järjestäjille ja kaikille mukana olleille! Ootte ihan parhautta ja mahtavuutta ja niin ihania että en voi käsittää. Tuli taas parempi mieli siitäkin että kyllä mulla oikeesti taitaa olla ystäviä vielä vuodenkin päästä täällä Suomessa vaikka lähenkin hetkeksi pois. <3

Nyt oon niin väsyny että pakko mennä nukkumaan. Sen verran vielä että to do -lista on huomattavasti tyhjentyny, tein muuttoilmotukset, ostin adapterin ja matkalaukkuvyön, oon jo vähän miettiny pakkaamista, keränny kaikki tarvittavat paperit kasaan, vaihtanu euroja dollareiks, ja kävin hakemassa henkilökortinkin varmuudeks! Asiat siis alkaa olla kunnossa ja KOLMEN päivän päästä lähtö! Maanantaina vielä läksiäiset sukulaisille ja tutuille. Fiilis hyvä mutta outo! Adios amigos!

IMG_1180 IMG_1183 IMG_1159 IMG_1162 IMG_1210 IMG_1214 IMG_1233 IMG_1240 IMG_1246 IMG_1257

4 kommenttia: