torstai 8. elokuuta 2013

LÄHTÖ

Tavarat laukuissa, eurot dollareissa, passi kädessä, hyvästit takana. Uskomatonta. Se päivä on tänään, mä lähden vuodeksi vaihto-oppilaaks jenkkeihin. Käsittämätöntä! Tästä oon unelmoinu ja tätä oon oottanu, mut ei se koskaan oo tuntunu todelliselta. Mut nyt, reilu viiden tunnin päästä mun kone lähtee kohti New Yorkia enkä ihan heti palaakaan. Koko ajan kysytään "jännittääkö?" Mutta ei, mua ei edes jännitä. Ehkä lentokentällä.
Hyvästien jättö on ollu kamalaa, ystäville sekä sukulaisille. Lähin perhe sekä Jesse lähtee lentokentälle, se pelottaa mua mitä siitä tulee. Ystävien kanssa vietin mahdollisimman paljon viimisiä hetkiä ja oon niin ylpee ja onnellinen et oon saanu mun elämään semmosia ihmisiä. Ja mä tiedostan sen nyt, että kun mä tulen ensi kesänä takasin, ne ystävät on edelleen täällä ja edelleen mun ystäviä.

Laukut pakkasin tapani mukaan edellisenä iltana, siinä tuli vähän paniikki. Eilen kävin ostamassa ihanan repun käsimatkatavaralaukuks ja sinne ängin nyt läppärin, kamerat, huilun ja muut. Painoks tuli 8,9kg mut toivon että ne ei punnitse sitä koska se sais painaa vaan 8kg. Matkalaukun pakkaaminen sujui ihmeen kivuttomasti ja lopputuloskin oli hyvä, painoa oli 22,3kg kun saa olla 23 :) Fazerithan siellä eniten painaa...

Kun meen jenkkeihin, mulla on eka orientaatioleiri Frostburgissa, Marylandissa. Sieltä pääsen mun perheen luo 10.8. Host maman kans ollaan puhuttu ja mä oon niin onnellinen tosta perheestä, niin sydämellisiä ja ihania ihmisiä. Kaikki kuulemma odottaa mua innolla ja haluu tutustua ja tutustuttaa mua kaikkeen, ihan mahtavaa! Hyvillä mielin siis lähdössä :)

Nyt pitää mennä, kiirepostaus aamutuimaan. Seuraavan kerran tekstiä tulee maailman toiselta puolelta!
LET'S GO! Wish me luck!
9 kommenttia:

 1. Onnea matkaan ja terkut täältä New Yorkista!<3

  VastaaPoista
 2. Hyvää matkaa ja mahtavaa vuotta! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää matkaa ja pidä huippu vuosi! :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Nauti matkasta! (:

  http://travellingwithninni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. hyvää matkaa ja pidä mahtava vuos!

  VastaaPoista
 7. hyväää matkaa pidä mahtava vuos! itekkin oon lähös vaihtoon viikon päästä :)
  christainamerica.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Onnea reissuun! Mun 16 päivää tuntuu ihan tuhottoman pitkältä ajalta :D

  VastaaPoista
 9. Juuri äsken Veeran lento laskeutui onnistuneesti New Yorkin lentokentälle. #flightradar24

  VastaaPoista