keskiviikko 21. elokuuta 2013

Landscapes + festival

Moi! Hoi sentään mikä kiire on koko ajan, ihan huippua! Hirveesti ois asiaa mut en muista puoliakaan, well let's try. Kävin viime viikolla valitsee kurssit mulle kouluun. Useissa jenkki high schooleissa sulla on sama lukujärjestys JOKA PÄIVÄ KOKO VUODEN. Outoo. Mullakin siis on näin. En nyt tarkallee muista mitä mä valitsin mut ainaki mul on matikkaa, espanjaa, enkkua, sit joku social problems, liikuntaa, kuoro & band on vuorottaisina päivinä. Hitsit, 9 kurssii mul on mut en muista niitä. Meillä piti tällä viikolla olla meiän koulun kolmelle vaihtarille semmonen esittelykierros koululla et tiedetää missä meiän luokat on mut eipä sitä pidetty.. So that means I'm gonna get lost...
Viime viikonloppuna käytii kaks kertaa Hollidaysburgissa sukulaisten luona, tehtiin salsaa! Sen tekemisee menee noin 3-4 tuntia ku sun pitää silpoa ja keittää ja maustaa ja antaa kaiken vaikuttaa.. Mut ihan mielenkiintosta, ja omatekemä salsa on ihan sairaan hyvää!! Sit Gavin vei mut johki vuorelle ja siel oli aivan sairaan nättii. Oli jo aika myöhä joten pimeä laskeutu tosi nopeesti mut oli hienon näköstä ku näky kaikkia vuoria + kaupungin valot yms. :) Lauantaina oli tosiaan ne synttärijuhlat joista jo kerroinki.
Viime viikolla muuten oli band camp joka päivä. Tykkään kyl olla siin bandissa tosi paljo :) Tuli jotenki ihan sika hyvä fiilis ku jonku tauon aikana soittelin hetken pianoo iha hiljasel ja sit meiän opettaja oli hiippaillu mun taakse. Ku huomasin sen ni lopetin ja se vaa hymyili ja sit se kysy "are you in chorus?" ja vastasin myöntävästi ni sen hymy levis varmaa korvii asti ja se vaa hihkas JES! Hehe :D
Joo, no eilen hostdadin tyttären perhe (Jessie, Cameron, Alaina) tuli päivälliselle niinku ne tulee joka maanantai. Sit illal mentii momin kans lääkärille täyttämään jotain papereita jotta voin liittyä koulun urheilujoukkueeseen, se makso 20 dollarii. Tänää pääsinki sitte alottamaa cross countryn! Suoraa band practicen jälkee cross countryy ja voi mua niin hävettää kuinka huonos kunnos oon :D Kävin täs yks päivä juoksemas jonku vajaa 4 mailii eli reilu 6 km. Lähinnä testasin pystynkö juoksemaan jalkani kanssa mut PYSTYIN jeee! Tänää ne treenit oli iha sika rankat + sen lisäks oli 30c lämmintä. Mut tykkäsin kyllä ja nyt jatkan sit cross country teamis jeee :)
Cross countryn jälkee tulin sit kotii ja kävin suihkus ja lähettiin sit saman tien jollekki festivaalille tai joku tapahtuma täs Williamsburgis nyt tän viikon. Syötii siellä taco salad se oli ihan sika hyvää ja sit kierreltii, siel oli maatilan eläimii ja erilaisii kojuja ja taideteoksia ja kaikenlaista, oli ihan mukava juttu :)
Huomenna pitää herää 6:30 ja lähetään bandin kans Pittsburghii huvipuisto Kennywoodii, wuhuu! Siel menee koko päivä ja illal sit esiinnytää eli koko muu päivä on vapaa aikaa huvipuistos, ja koulu maksaa koko lystin :) paitsi ruuat. Sieltä tullaan joskus 11-12 illal takasin ja torstai aamuna aikasin lähetään Virginia Beachille!!!!!! Sieltä sunnuntai iltana kotiin ja maanantaina alkaa koulu. Kiirettä siis pitää mutta tykkään kyllä ku on paljo tekemistä :)
Varmasti oli jotain muutakin mitä piti kertoa mutta tässä nyt varmaan oleellisimmat. Seuraavan kerran musta kuulette varmaankin vasta ens viikolla koska en tuu olemaan kotona. Vielä vähän kuvia mitä nyt on tullu räpsittyä :)
Ainiin!!! Mul on ihailija, toi naapurin 10v poika. Sen sisko 8v välitti mulle ton kirjeen (kuva alempana) ja sen mukana oli lahja, kaks sellast limaklönttii. Olin niin otettu.. Tänään sen sisko sit välitti mulle siltä semmosen sydänriipuksen joka kuulemma pitää laittaa kaulakoruun :D Mut joo. Kaikkea hyvää Suomeen perheelle ja ystäville ja rakkaille ja muut vaihtarit nauttikaa olostanne! <3

IMG_2043 IMG_2045 IMG_2057 IMG_2059 IMG_2085 IMG_2088 IMG_2062 IMG_2064 IMG_2075 IMG_2089 IMG_2092

Tässä viel pari kuvaa meiän band harjotuksista jotka pöllin facebookista yheltä afs-tyypiltä.
Williamsburg High Schoolin vaihtarit 2013-2014. Paul Saksasta ja Jaymerose Filippiineiltä + John, meiän alueen afs päätukihenkilö :)

6 kommenttia:

 1. voi että näistä sun päivityksistä tulee hyvä mieli :) ihania kuvia maisemista, tapahtumista ja huilistista <3
  -ä-

  VastaaPoista
 2. ihana Veera ja ihana ihailija <3 mulle on tullu sellanen fiilis, että pitäis ehkä sittenki vielä joskus poistuu suomen rajojen sisältä. oot huippu! love u!
  -sis

  VastaaPoista
 3. Mikä toi cross country juttu niiku käytännös on? :o tai ihmettelin vaa tota nimee :D Ja toi salaatti näyttäää iha sika hyvält! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa joo se on vähän niinku maastojuoksua :D Ja salaatti OLI hyvää! <3

   Poista