maanantai 12. elokuuta 2013

Little bit of America

Oon nyt perheen koneella, saan omani toimimaan varmaan tana iltana. Viela en siis pysty kuvia laittamaan mutta tulee heti kun saan oman koneen toimimaan!

Tassa on nyt siis vahan vapaata aikaa kun kaikki perheenjasenet on toissa. Kerron siis vahan matkustuksesta ja taallaolosta.
Torstaiaamuna herasin kaheksalta, isovanhemmat ja veljen perhe tuli viela aamiaiselle ja lahettiin lentokentalle 11 aikaa. Kentalle tuli mukaan aiti, sisko ja Jesse. Aluks sain AFS-henkiloilta joitain papereita ja menin tekee lahtoselvityksen jonka jalkee vaan olin omieni kanssa. Kaikki oli hyvin, napsittiin viela viimeiset kuvat kunnes tuli aika lahtee turvatarkastukseen, aika sanoa viimeiset hyvastit. En ollu itkeny viela kertaakaan mutta siina vaiheessa en voinut mitaan, kyynelet valui vuolaasti ja se tunne oli ihan kamala. Halasin koko ajan kaikkia enka vaan olis halunnu lahtea kavelemaan yksin turvatarkastukseen, tietaen etta naan tarkeimmat ihmiset vasta 10kk paasta. Se oli ihan hirveeta. Mut rauhotuin aika pian sen jalkeen kun olin menny porttien toiselle puolelle. Loysinki sitte muita afs vaihtareita joiden kanssa sitte myos lennettiin, meita suomalaisia oli 14. Lento kesti n 9 tuntia ja meni ihan hyvin, yleensa alan voimaan tosi pahoin lentokoneessa mut taa oli ihan allright. Meil oli naytot siin penkis joist ois voinu kattoo leffoi, sarjoi yms mut ma en kyl oikeestaan kattonu mitaan :o fiilis oli aika epatodellinen kun lahestyttiin Nycia! JFK:n kentalla meita oli vastassa pari afs tyyppia jotka saatto meiat bussiin ja mentiin hiltonhotelliin missa oli hirveesti muitakin vaihtareita ympari maailmaa. Ma jain hotelliin yoks ja lahin seuraavana aamuna bussilla MANHATTANIN LAPI JUHUU New Yorkin juna asemalle josta menin junalla Altoonaan josta autolla afs tyypin kanssa Frostburgiin, Marylandiin missa mulla oli orientaatio ja siella oli muutkin meian alueen vaihtarit, tosi hyva poruka meilla!
Lauantaina vihdoin nain mun perheen, Kim ja Ed tuli hakemaan mua leirilta ja meilla oli yhteinen lounas kaikkien vaihtareitten ja perheitten kanssa ja lahettiin sitte ajamaan kohti kotia, matka oli n 1h40min.

Koko taalla olon ajan oon ollu vaa hirmu vasyny. olin aika jetlagged ja esim toissayona nukuin 14 tuntia... Maisemat taalla on ihan hulppeet, noi vuoret ah! Oon nahny vahan sukulaisia ja tata kaupunkia missa asun, ihmiset on kaikki hirmu ystavallisia ja mukavia ja mun perhe on kanssa tosi mukava. Tanaan mennaan koululle rekisteroitymaan, liittymaan bandiin ja valitsemaan kurssit. Odotan innolla koulun alkua! Huomenna alotan band harkat, so excited!

Nyt tuli hirveesti tekstia haha. Tuun kertomaan lisaa ja kuvien kera pian. Keep well honeys, love you!

1 kommentti:

  1. Voi vitsi toi on varmaa siistii! :) Ja tosi rohkeeta! Hitsi et haluisin itekki nii paljon nähä Nycii!

    VastaaPoista