lauantai 7. syyskuuta 2013

Mennyt viikko sekä lisää jefua ja high schoolia!

Arkirutiini on lähteny käyntii, koulussa oon ollu nyt kaks viikkoa. Vapaata aikaa ei hirveesti ole ja vaikka kuinka aina käy mielessä että tulis päivittelemään tänne kuulumisia ni ei energia tai aika riitä joten pahoittelut. :)
Arkiaamuisin herään 6:30 ja kouluun lähdetään n. 7:30. Matka on alle kilsan mutta mä en saa kävellä sitä. Kyllä, ymmärsitte oikein, mun on kiellettyä kävellä kouluun tai koulusta kotiin. Viime vuonna oli vissiinki jollekki vaihtarille meinannu käydä huonosti ni järjestö kieltää nyt sitte kenenkään kävelemästä kouluun. Eli mom sit aina vie mut. Koulu alkaa 7:50. Lukujärjestyksestä ja aineista kerroinki jo viime postauksessa. Kokeita on ollu jo espanjasta 2, matikasta 1 ja social problemsista 3. Ne on vaan semmosii pienii testejä mut ärsyttää silti ku niitä on joka viikko. Tunnit kestää 40 minuuttia ja välitunnit 4 minuuttia, eli kerkeet vaan siirtyä luokasta toiseen, hyvällä säkällä kerkeet käydä loksulla!
Lounas on klo 11 ja siellä istun muitten senioreitten kans, meil on jo ihan vakiintuneet paikat. En menis hirveesti kehumaan sitä koululounasta... Siel on joka päivä pizzaa tai hampurilaisia tai hot dogeja mut luojan kiitos myös salaattivaihtoehto. Ei sekää kummonen oo mutta ennemmin mä sitä syön. Kahtena päivänä en oo ottanu salaattia ja kaikkina muina päivinä oon...
No, koulun jälkeen on cross country (eli juoksua) ja treenit kestää yleensä n. 1,5-2h. Keskiviikkona meil oli eka race eli kilpailu mut mä en voinu osallistuu ku vammauduin. Viime viikonloppuna siis menin juoksemaa, lauantaina jonku 8km ja sunnuntaina 5km. Mul alko sattuu jalkaa ihan sikan, jalkapohjassa se kaarre en tiiä mikä sen nimi on suomeks mut arch. Maanantaina oli labour day eli vapaapäivä. Kysyin mitä silloin juhlitaan ni dadilta sain vastauksen et "yks turha päivä vaan muiden joukossa mut hyvä syy saada jenkeille ylimääränen vapaapäivä". Silloin ei siis ollu treenejä ku ei ollu kouluukaa, tiistaina oli taas treenit mut en pystyny juoksee. Torstaina mentii sit lääkärille ja hyvä niin. My arch was falling äh en osaa selittää sitä suomeks.. Se sit teippas mun jalan ja käski ostaa extra arches mun kenkii ja kiels urheilemasta muutamaan päivään et se saa lepoo ja rauhottuu ja paranis. Nyt on sitte nätti pakettijalka! Ainii ja pitää hehkuttaa: juoksin meiän koulun toisiks parhaan ajan mailin testijuoksussa jeee!

Kotona oon sit 5:30pm ja syödää päivällinen ja sit teen maholliset läksyt ja istuskelen terassilla perheen ja/tai naapureiden kanssa ja luen kirjoja tai piirtelen. Kaikkee rentoo. Tosiaa innostuin taas piirtelemää ja lähettii yks päivä dadin kans johki art storee ku seki tartti sielt jotai ja mä sit ostin kunnon kyniä ja sit se vei mut kirjakauppaa joka oli ihan taivas!!!! Se oli aivan hervottoman kokonen en oo ikinä ollu niin isossa ja ihanassa kirjakaupassa! Etin paria tiettyä kirjaa ja ku löysin ni sit löysin samalla pari muutaki ja hehkutin siel vaa koko ajan :D Ostin sit loppujenlopuks 4 kirjaa joille yhteishinnaks tuli vaa $32 eli vajaa 30€ :)

Viime lauantaina meil oli campfire tässä meillä kotona, tuli sukulaisia ja naapureita. Oli tosi hauska ilta! Aloteltii 7 aikoihin ja se sit venähti yhteen yöllä :) Grillailtii kaikkee hyvää, maistoin ekaa kertaa mountain pie, eli semmonen leipäjuttu ja sitte s'mores!!!!! ooo rakkautta. 1. grillaa vaahtokarkki. 2. leikkaa pala suklaata. 3.ota kaks keksiä ja laita vaahtokarkki ja suklaa niiden väliin ja SYÖ. NAM.

Eilen oli sit taas futispeli, eka homegame!!! Ja voitettii 35-16 wuhuu!! Edelleen vaan RAKASTAN tota high school  spiritiä, se on ihan uskomatonta :D ! Sen jälkee oli pienimuotonen tanssijuttu koululla. Ei tosiaa ollu mikää pukeudutaan-hienosti-tanssi, ja oltiin kyllä hehkeitä sen jälkee ku oltii ensiks taas hiottu niissä band unformuissa! Tässä nyt kuvia campfirestä ja eiliseltä. Pääosin kuvissa on Missy, josta on ehdottomasti tullu paras kaveri täällä tähän mennessä! :) Ja näkyy myös koulun hallwaytä vähän :)

IMG_2602 IMG_2603 Mountain pie, ylemmässä kuvassa näkyy noi leipäraudat joilla noi tehää. Leivän väliin voi laittaa esim majoneesia, tomaattisoosia, juustoa,kinkkua... Mä onnistuin vähän käräyttämään omani :D
  IMG_2606IMG_2615 S'mores! Huono salamakuva mutta ei se näkö vaan se maku <3 
IMG_2683 Vastustajien cheerleaders + silks&majorettes eli lippujen ja keppien heiluttelijat marching bandin taustalla. Ja kuvan taustalla noi vuoria joita rakastan.
  IMG_2693IMG_2701 IMG_2707 IMG_2713 IMG_2718 IMG_2722 IMG_2726 IMG_2730 Missy! Ja mun aukinainen lokero :p
  IMG_2745IMG_2746 Jenkkien heittäytyminen! Kukaan ei ujostellu, kaikki tanssi! Oli hauskaa :)
  IMG_2755 Heart&Missy :)
  IMG_2760 IMG_2765 IMG_2766 IMG_2789 Alyssa&Roy :)
  IMG_2791 En tiiä mitä tässä kuvassa tapahtuu mut ainaki siitä voi bongata mun teipatun jalan :D
  IMG_2800 IMG_2806 Shannon&Natalie :)

11 kommenttia:

  1. Voi kun näyttää ihanalta ja kiva nähdä miten sulla on lähtenyt koulu noin hyvin käyntiin. Kavereiden osalta siis. Joissain jenkkikouluissa (esim mun omassa... :/) kun saattaa olla tosi vaikea saada kavereita kun ihmisiä ei vaan yksinkertaisesti kiinnosta. Mutta sulla näyttää tosiaan rullaavan aika mukavasti ja tulee kauhee ikävä USAa, eikä yhtään vähiten s'mores! Ne on vaan niin rakkautta!! :D Ei täältä Suomesta ees kunnon graham crackereita saa, damn it. Hupsista taas eksyin vähän aiheesta, pointti se että ihana lukea nykyisten vaihtareiden maailmalla juoksentelua ja muistella omia Vegas -aikoja. Pidä hauskaa ja nauti, ei koskaan mene vuosi niin nopeasti kuin vaihtovuonna. :)

    www.ontheedgeofforever-siru.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kyllä rullailee mukavasti täällä :) sullakin on onneks huikee vuos takana mitä muistella <3 haha ja s'mores, rakkautta :-D kiitos kommentista Siru!

      Poista
  2. ooooo mun vaihtarikuume on niin järkyttävä, tää blogi ei auta tätä taas yhtään!
    t yhyy itken ja kärsin yksin rahapulassa suomen jäätävyydessä.. yhyy D:

    sun elämä näyttää ihanalle ja liityin fiilistelemään sun kanssa !
    nauti ja elä täysillä ♥

    paljonko sun vaihtoon lähdölle tuli yhteensä hintaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti säkin saisit vaihtovuoden järjestymään vaikka se onkin aika iso rahareikä mutta varmasti sen arvoista. Voithan koittaa vaikka jotain stipendejä saada, jotkut stipendit kattaa koko vuoden! Ei kannata lakata yrittämästä :)

      Kiitos paljon ja tervetuloa!

      Ja hinnasta sen verran että järjestölle maksoin 8300€ johon kuului vakuutukset, viisumit sun muut mutta sitten sen lisäksi esim. rokotuksiin paloi aika reippaasti rahaa. Ei varmaan oo kaukaa haettua jos sanon että kokonaishinta hipoi lähes 10.000€ + tietenkin käyttöraha täällä päässä joka on ihan susta itsestä kiinni.

      Poista
  3. onnellisia fiiliksiä näkyvillä :) harmi vaan tuo jalkajuttu...
    -ä-

    VastaaPoista
  4. kauhee ikävä :( mut ihana et pääsee täält lukee sun kuulumisia <3 pus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla on myös!! <3 tänne kirjottelen aina kun saan aikaseks ;) pus <3

      Poista
  5. Ihanan eloisia kuvia =) Toivottavasti sun jalka paranee pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maijaa!! <3 Jalka on huomattavasti jo parempi. Kyllähän te tiedätte että aina mulla joku paikka vammaa... ;) Huomenna taas juoksemaan! Kaikkea hyvää sinne <3

      Poista
  6. elät mun unelmaa. ku kattoo näit kuvii ni ihaku kattosin jotain jenkkien high school leffaaa :d oon aina halunnu kokee sellasen D;DDDD:

    VastaaPoista